Aký je kočík Maximo?

danusa91
12. júl 2017

Ahojte, prosím nemáte niekto skúsenosti s kočíkom Maximo? 🙂 akékoľvek postrehy prosím 🙂

allienka6
13. júl 2017

Ahoj, s Maximo z Poľska? 😔

allienka6
13. júl 2017

Tak my sme sa pre ten náš vybrali tesne pred pôrodom, láska na prvý pohľad, predajca úžasný, vytešený kúpili.. Snáď sme len nemali šťastie, no po štyroch mesiacoch kočík "rozhegany", polohovacia časť v hlbokej aj v športovej časti pokazena... Nerada by som ťa odhovarala, no snáď by som bola rada, kebyze mňa na to pred kúpou niekto upozorní 😔 Bohužiaľ, ani predať sa mi ho zrejme nepodarí.. Škoda, človek sa učí na vlastných chybách..

mata128
13. júl 2017

Ma ho znama z rodiny,tiez kupovali v Polsku....na zaciatku sa mi ten kocik strasne pacil,aj sme ho zvazovali od nich kupit....potom sa nam vsak naskytol iny,to bola laska na prvy pohlad....ale nakoniec som rada,ze sme ho nebrali,minule som ich stretla a akosi vsetko vrzgalo,kazdy pohyb....takze za mna isto nie

danusa91
autor
14. júl 2017

ďakujem za ohlasy 🙂..a náhodou značka Peg perego?

neirra
16. júl 2017

Odporúčam všetkými desiatimi

slafci
17. júl 2017

@danusa91 ja ho mám doma, zatial sa nevozíme, keďže termín mám o chvíľu, ale na FB skupine predaj kočíkov a bazar kočíkov ho predávali dve maminy a neváhala som im napísať a obe boli spokojné... tak dufam, že zimu v nom vydržime bez nejakých problemov kedze sme ho kupovali najma kvoli velkosti vanicky a preto, ze je vhodný do terenu. dnes som kočíkovala napr camarelo art, už tiež skoro ročný a trošku vrzgal, rovnako aj joolz pekne hrkotal a to bol novy a stoke tiež vrzgal. tak je to naozaj len na vlastnom uvážení a risk je niekedy zisk. Ja uvidim, mozes pokojne napísať o mesiac ak ti to nenáhli a dám dalsiu recenziu ;)

neirra
17. júl 2017

Treba občas použiť WD sprej, každý trpí prachom a vodou ako napr. auto.

darbika
12. jún 2018

Ahoj, my sme mali, ja som bola spokojna. Idealne pre dietatko kt.sa narodi na jesen - zima pretoze ma velku vanicku ... v pohode sa vosiel aj fusak aj ked mala bola vacsia. Nafukovacie kolieska super,vhodne do terenu... sportova cast sa sa dat do uplneho lahu a v oboch smeroch a super polohovat.