Prosím o radu, netuším čo vybrať ani jeden som nevidela naživo a tak sa mi ťažko rozhoduje...jednoznačne sa mi najviac páči červený bodkovaný Maked Tolo no na internete ma zarazili nepríjemné komentáre...Bebetto si každý pochvaľuje ale mne hneď nepadol do oka ako Tolo...aký je naozaj?? Gazelle tiež ospevujú ale aký je na živo? Active nestor sa mi páči ale zdá sa mi príliš ľahký a lacný? Je kvalitný???Manžel sa mi už smeje...totiž už celé dni pozerám kočíky a stále mám pocit, že sa v tom strácam. Ťahá ma to k TOLO...pomôžte mi lebo sa zbláznim. Ide mi o to aby kočík mal nafukovacie kolieska, bol ľahší, mal zaujímavý dizajn...nepáčia sa mi totiž tmavé nudné kočíky...a cena by bola vyhovujúca tak do 200€ ideálne menej. Ďakujem za pomoc...🙂
Ahoj, aj ja som pozerala tieto kočíky. prosím ťa, ktorý si si vybrala a ako si s ním spokojná? mne páči ten bebetto nico 2016.
Ďakujem 🙂
@marketagt Ahoj, neviem či neodpovedám už neskoro ale predsa napíšem. Nakoniec mám Maked Tolo, Graco Evo a do auta gmini Beny. Maked tolo je perfektný, mám ho v červenej farbe. Perfektné pruženie, dobre prejde každým terénom vďaka veľkým, nafukovacím kolieskam. Je dosť široký preto kľudne aj pre vačšie bábo. A v pohode polohovateľný. Všetko je na ňom praktické a mňa dostalo aj farebné prevedenie. Tie bodky sú jedinečné. Mínus je asi len váha. Aj keď pokiaľ ho nemusíš moc prenášať tak je to jedno. a myslím že je podobný ako bebetto ale to väčšina poľských kočíkov. takže myslím že budeš spokojná či si vyberieš ten alebo ten. Spokojná som aj s tými dvoma ďalšími. to Gmini používam len po obchodoch keď potrebujem vybehnúť v nákupnom centre z auta a som prekvapená, taký bol lacný a je super, nehrká je ľahučky... a Graco je tiež dobré...tam je výhoda že sa dá dať v smere aj protismere jazdy..a super košík. vojde tam aj väčší nákup a je k nemu dobrý prístup. no tak to je asi všetko. Verím že si vyberieš správne a budeš spokojná. Pekný deň
@cuklus Ahoj, ďakujem 🙂 už mám bebetto nico
My mame Maked Lucky a som s nim velmi spokojna, ale komplet stal cca 400€, ostatne znacky nepoznam. 😒