Ahojte zienky.
Ma niektora kocik Joie Versatrax? Aky je. Dost vela mojich podmienok splna 👍😉 zvazujem este Cybex Balios S.
Budem rada, ak niekto napise, pripadne pripoji realne fotky kocika.
Dakujeeeem ♥️
@t1m3a no budem rada, ak by sa teda nasla mamicka s realnymi skusenostami s joie versatrax. Aj mne na nom vyhovuje viac veci. Jedine, co sa mi az tak nepozdava, je trosku kratsia strieska 🤦♀️.
@andrea_ff Ahoj, aj ja ho mám medzi favoritom, osobne som si ho vyskúšala v predajni, zelená farba je naozaj krásna, veľký priestranný košík, jediné, čo ma troška odrádza je malá strieška. Ešte sa rozhodujem medzi Joie Mytrax flex signature, ale zas versatrax sa dá otočiť, jaj to rozhodovanie 🙂
@jazmina83 ja mam doma petite mars street a viac menej som s nim spokojna....len jedna jedina vec mi na nim vadi...ze nevidim na dieta. Preto hladam otocny kocik v rozumnej cene a kvalite. A ja sa uz v tom topim. Bude to nas 4 kocik a tak uz nechcem urobit chybu ani kompromis 🙏😂 len teda versatrax som nevidela nazivo. Ak sa mozem opytat, bolo citit to odoruzenie, ake boli tie kolesa? Bojim sa, aby to nebola "hrkalka". A ano, bojim sa tej mensej striesky a tiez, ze je kocik taky otvorenejsi. No neviem?
@andrea_ff ja mám síce Mytrax ale možno pomôže - všetko je super čo sa týka funkcií, super sa skladá, je spratný, pohodlný, iba dva mínusy a to konštrukcia trochu náchylná na oškretie, tak na to dávam riadne pozor a potom predné kolieska hrkocú v plastových spojoch (možno to už na Versetraxe vyladili), prestali nám hrkotať až keď malý začal sedieť (odporúčam v obchode poskúšať ak tam majú urobený taký ten chodníček alebo cez prahy dverí...)
@andrea_ff Aj mne to chýba najviac, že na malého nevidím. Momentálne ešte používame športový terénny kočík, 4pohon 🙂))) s nafukovacimi kolesami, u nás lese by som iným kočíkom ani neprešla 😁 ale zas na prechádzky mestom, a do auta niečo skladné, do 2,5roka. Pozerala som večer fotky na instagrame #versatrax a väčšie bábo tam bolo trocha natrepané. Zas keď chodím pre deti do školy a škôlky, ten veľký priestranný priestor sa hodí. Kočík dom skúšala v predajni, kde.mali hladkú dlažbu, takže žiadne hrkanie. Ale zas mám doma kočík (hrkálku) Nuna a tam sme si uz na tie kolieska zvykli. Skvele sa ním v obchode manevrovalo, ale ako sa poznám, asi tam pojdem znova a šupnem do kočíka malého,a vyskúšam tú striešku 🙂
@jazmina83 potom nam prosim dajte vediet, Ďakujeme 🙂 Ja som prvorodička, kupujem prvý kočík a ani by som si nevšimla ze Versatrax má malú striešku a že vačšiemu bábu by mohol byť malý, čo sa týka ceny a funkcionality je to stále môj favorit, páčila sa mi aj NUNA mixx ale u viacero som sa dočítala, že NUNA hrkoce a je ešte aj drahší, tak ma dosť odrádza
@andrea_ff kočiar s vanickou som mala s gelovymi kolieskami a išlo to trochu mäkšie, ale je to len vec zvyku nieje to až take strašné asi len ja som na to citlivá, ešte predtymto som mala joolz hub no ten hrkotal 😀 až mi uši dralo... Ale len tak pre info som zistovala u predajcu, a dajú sa tieto penové vymeniť za nafukovacie, tie co sa predávajú na Literax a Mytrax. Košík je super veľký, zmestí doň veľmi veľa. Veľkou výhodou je aj vrecko na zips a na patentku, kam si dám drobnosti a fľašu s vodou. Co sa týka striesky a otvoreného priestoru sedenia, nepocitila som, ze by mi to nejak vadilo a ani malej 😀. Avšak za velku nevyhodu, kvoli ktorej zvažujem po mesiaci používania kupu ineho kociara je výška rúčky - mám 158 cm a prijala by som ak by sa to dalo dat este tak 5-7 cm nižšie 😐 mam ruky prikiz vysoko aj plecia a boli ma z toho chrbát
@andrea_ff Ahoj, kočík mám od včera doma, večer sme ho vzali von prevetrať a manžel zhodnotil, že je to naj kočík, aký sme doteraz mali. ( pri troch deťoch je piaty v poradí 🙂)
Pri mojej výške 163cm je madlo v dobrej výške,a tiež si ho manžel vie vyššie nastaviť.
Celkovo som s kočíkom za ten jeden deň spokojná, odporúčam si prečítať priložený návod, ja som to robila opačne a mordovala som sa tam s pásmi a so zložením kočíka. Všetko ide veľmi ľahko, košík je naozaj mega veľký a oceňujem na ňom malé skryté vrecko so zapínaním na zips. Potešil aj držiak na fľašu, jedno koliesko nám chodníku trolilinku občas pri hrbolatom povrchu hrkoce, ale mňa to vobec neiritovalo,iba manžel si to všimol časom.
Ešte neskôr pridám ďalšie fotky 😉
My sme dnes objednali tmavošedý (2 kombináciu plus vajíčko) bola som ho mrknúť na predajni a nebolo o čom premýšľať v porovnaní s inými favoritmi.Mam 164 cm a madlo akurát, aj do auta sa zmestí.. Uvidíme používaním, čo sa nám nebude pozdávať, ale dokonalý kočík asi neexistuje, pravda nebolo by tých 30 značiek hehe .. Jedine sa mi zdá trochu menšia vanička, ale po premeraní s inými bol rozdiel len 1 cm. Cena, dizajn, funkcie dúfam, že nesklame a budeme spokojní 🙏😉
@jazmina83 jeej, dakujem krasne za fotky a nazor. Ja som tiez bola pozriet kocik na predajni. V porovnani s balios S sa mi zdal lepsi. Balios mal neskutocne labilnu tenunku striesku a otrasny kosik pod kocikom. Ale versatrax ma zase tu sietku v strieske, co mne dost vadilo. Inak sa mi zdal fayn. Oba kociky mi prislu ale take rozhegane uz ako nove. Ale mozno, ked sa zatazi dietatom...uz to nie je tak citit. Dievcata, ja som sa rozhodla si kupit novy sedak na moj baby jogger city select a budem dvojickovsky pouzivat ako mono kocik a potom, ked byde dcera vacsia, budem pouzivat street..... proste doma co mam kociky sa mi zdaju oproti tymto viac pevne. Ale inak keby som zvazovala ako moj prvy kocik...urcite by som sla do versatraxu. 👍😀😍
@timszaboova moja dcerka sla do sportoveho ako 4 mesacna...nie ze by sa do vanicky nezmestila.....ale bola zvedavaaa 😀 a to som mala malinku vanicku na surodeneckom kociku. Neviem kedy cakate babo, ale ak nemusi byt narvane v zimnom fusaku, tak staci dlzka 70cm do tych 5-6 mesiacov. A tento kocik ma aj ako sportovy skoro lah, takze by som sa tej vanicky urcite neobavala 😀
@timszaboova @jd17 @jazmina83 ahojte, prosím, ako ste spokojné s kočíkom Joie Versatrax? aj ja zvažujem jeho kúpu. Prosím, aká je celková plocha na ležanie? a ta strieška je v pohode, či ozaj malá?
@margaretka111 ahoj ja som veľmi spokojná, plocha vaničky na ležanie je vizuálne trosku užšia, lebo je tam vnútorné polstrovanie ale zmestí sa tam 30 cm pravítko a strieška je podľa mňa v pohode. Páči sa mi tento model lebo sa dá dokúpiť aj vajíčko na 3komb., športová časť má možnosť jazdy z oboch strán a dá sa zložiť jednou rukou, kolieska sú plné a má obrovský košík. Za výbornú cenu mám kočík v plnej výbave.
@timszaboova ďakujem krásne za info, a máte aj športovú časť? Je dosť dlhá na ležanie?
@margaretka111 ak môžem, tak sa pridám. Ja mám len športovú časť, je dlhá 95-100cm. Čo je problém je skladanie kočíka. Používaním som zistila, že ak máte sedadlo v protismere t. j. dieťa tvárou k sebe tak sa nezloží úplne a kocik sa ako keby rozkladá... pred skladaním treba sedadlo otocit do smeru jazdy 😐. Neviem, ci som niečo prehliadla ale aj ak ho zložíte, stále nedrží pevne, na kociku nieje poistka proti rozlozeniu... Ja ho teda skladám málokedy čiže až tak mi to nevadí, do auta a na rýchle presuny mám iný kočík. Ak ho chcem dať komfortne do auta, tak zlozim zvlášť podvozok a zvlášť odopnutu sedačku.. Ďalej ako som písala v príspevku vyššie, jazda je trochu tvrdá a kolieska by som prijala lepšie, alebo ak by bola možnosť výmeny za väčšie a terennejsie ako ponúkajú niektoré iné značky. Kociar som po dlhom rozhodovaní a pátraní na internete reklamovala. Skontaktovala som sa s jednou pani, ktorá mala podobný pocit ako ja aj že miestami dosť hrkoce. Zistila som, ze tento typ má častú výrobnú vadu, že kolieska hrkocú. Reklamáciu mi uznali a na overenych terénoch už ide trikrat tichsie. Skúšala som aj horší terén ako cesta kde bol vysipany hrubý štrk, ostré kamene mali asi tak 3x2cm, kamenistá cesta v lese a dosť som sa narobila 😀 už tade nepôjdem, odporúčam ho skôr na hladké alebo mierne hrbolaté povrchy, betón, zámkovú dlažbu, trávu, hladkú poľnú/lesnú cestu a pod.
@jd17 ďakujem krásne, športový kočík mi práve dnes prišiel. ohľadom kolies, tak tie mi práve v obchode dosť vychválili, že sú tuším gélové, že nebudú hrkať, ale uvidím používaním. Keď tak sú 2 roky záruka, našťastie 🙂 . inak vyzerá byť aj celkom dlhý (tá športová časť), tak uvidím, ako sa malej v ňom bude spinkať. Čo mi ale prekáža ja strieška, hlavne ten šilt sa mi zdá byť nejaký "pomačkaný", nedrží vôbec pekne. tak uvažuje, či reklamovať striešku ...
@margaretka111 možno sa to časom narovna, len je ešte asi pokrceny z balenia. Ja som to tiež mala také kadejaké. No podlamna su tie kolesa najhoršia časť kočíka inak je super. Ved uvidíš, ked pojdete von.
@jd17 aj ja mam 155cm... takze ani mne nie je jedno, ako sa da napolohovat rucka 😀.
Tak som rada, ze tu odzneli aspon nejake nazory na kocik...ak budu nejake maminky hladat. Predsa je to novinka. Nie je ten kocik zazracny, ale keby som vyberala 3 kombinaciu...kludne by som do neho isla. Predsa je o kusok lepsi, ako polske "hebeda"...a cena na tej urovni. Ak chce niekto lepsi kocik, treba si bohuzial priplatit.
Aj u mňa je jeden z Favoritov Versatrax, nenašla som tiež veľa recenzii tak budem veľmi vďačná za každú skúsenosť 🙂 Cybex sa mi nepozdáva, z tých modelov je najlepší Priam, ale aj tá cena je dosť vysoká, tak to ma hneď odradilo.