Aký je kočík Graco Trekko?

olik2009
12. jan 2012

Ahojte mamičky 🙂 ,chcela by som o Vás radu 🙂 môj malý ma 2 roky a chcela by sme kúpiť tento kočík,chcela by som vedieť či nieje moc úzky a či mu už nebude pritesný 😒 ak má niekto s ným skúsenosť poprosím o radu 😵 -ďakujem 😵

edita84
12. jan 2012

Ahoj kočík je podla mňa super či je úzky to neviem zatial má malý len 4,5 mesiaca 🙂 ale ja by som ho na tvojom mieste už nekupovala pre dvojročného radčej nejaký lahší skladnejší kočík

zuzta1
22. jan 2012

Ahoj, my sme ho práve teraz tiež kúpili, a malý má 6 mesiacov, starší má 2,5 roka a zmestí sa tam, ale len tak-tak ale to nebol naobliekaný - bolo to iba doma, takže myslím si že to už nie je moc kočík pre také "veľké" deti 😒 skôr možno nejaká bugina, súhlasím s edita84 🙂

majakuca
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evulkamt
27. jan 2012

Ja som mala tento kočík,ale je dosť ťažký a široký, bol problém aj do výťahu a myslím,že nie je vhodný už pre také veľke dieťa a nepáčilo sa mi na ňom,že bol tvrdý-nemá odpruženie ani perovanie a cítila si každý obrúvnik,hrb mne to strašne vadilo a po mesiaci som ho predala

monika8686
11. feb 2012

ahojte ja som sa chcela spytat mam 2mesacneho syna je ku tomuto kociku potrebne mat aj prenosnu tasku ked je taky malinky ci stacia iba fusaky??,

katarinajurikova
19. feb 2012

@monika8686 treba dokupit tasku na babo 🙂 Ja mam tento kocik necely tyzden a som maximalne spokojna,je lahucky,ide akoby "sam" 😉 syncek ma skoro 1,5 roka a v pohode si tam troni 😀 Kocik sme kupovali nakolko chodime casto do lesa a uputali nas velke kolesa...no a aj pre tretie babo ,ktore planujeme...som nim priam unesena,velka spokojnost.Zeby mal velke rozpätie kolies sa mi nezda ,merala som ho s mojim starym kocikom a ma taky isty rozmer,zda sa siroky,pretoze kolesa su uzke a tim padom mas dojem ,ze je siroky..........A este jedno veeeelke plus,v pohode sa v nom aj vyspinka je siroky aj dlhy...Len doporucujem...