Ahojte mamičky 🙂 ,chcela by som o Vás radu 🙂 môj malý ma 2 roky a chcela by sme kúpiť tento kočík,chcela by som vedieť či nieje moc úzky a či mu už nebude pritesný 😒 ak má niekto s ným skúsenosť poprosím o radu 😵 -ďakujem 😵
Ahoj kočík je podla mňa super či je úzky to neviem zatial má malý len 4,5 mesiaca 🙂 ale ja by som ho na tvojom mieste už nekupovala pre dvojročného radčej nejaký lahší skladnejší kočík
Ahoj, my sme ho práve teraz tiež kúpili, a malý má 6 mesiacov, starší má 2,5 roka a zmestí sa tam, ale len tak-tak ale to nebol naobliekaný - bolo to iba doma, takže myslím si že to už nie je moc kočík pre také "veľké" deti 😒 skôr možno nejaká bugina, súhlasím s edita84 🙂
Ja som mala tento kočík,ale je dosť ťažký a široký, bol problém aj do výťahu a myslím,že nie je vhodný už pre také veľke dieťa a nepáčilo sa mi na ňom,že bol tvrdý-nemá odpruženie ani perovanie a cítila si každý obrúvnik,hrb mne to strašne vadilo a po mesiaci som ho predala
ahojte ja som sa chcela spytat mam 2mesacneho syna je ku tomuto kociku potrebne mat aj prenosnu tasku ked je taky malinky ci stacia iba fusaky??,
@monika8686 treba dokupit tasku na babo 🙂 Ja mam tento kocik necely tyzden a som maximalne spokojna,je lahucky,ide akoby "sam" 😉 syncek ma skoro 1,5 roka a v pohode si tam troni 😀 Kocik sme kupovali nakolko chodime casto do lesa a uputali nas velke kolesa...no a aj pre tretie babo ,ktore planujeme...som nim priam unesena,velka spokojnost.Zeby mal velke rozpätie kolies sa mi nezda ,merala som ho s mojim starym kocikom a ma taky isty rozmer,zda sa siroky,pretoze kolesa su uzke a tim padom mas dojem ,ze je siroky..........A este jedno veeeelke plus,v pohode sa v nom aj vyspinka je siroky aj dlhy...Len doporucujem...
https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/mate-skusenost-so-sportovym-kocikom-graco-trekko/