Aký je kočík Easy Go Virage 2015?

sadrose
10. máj 2015

😒 chcela by som si ho kúpiť bohužiaľ nevidela som ho v nijakej predajni skutočne, tak neviem či je moc veľký, a pod.ak ho niekto má budem rada za inbfo, a taktiež foto do emailu.vďaka

lenuskalenuska
10. máj 2015

ahoj, ja som ho videla nažilo, strašne sa mi zapačil, super strieška, velky nakupny košik, zhanam ho, len je skoro všade vypredaný a do noweho targu to mam daleko, v polsku ho budu mať až v polovici juna, preto rozmyšlame nad careterom sonata

awina
15. máj 2015

Tiez ho chcem kupit,len by som ho chcela vidiet nazivo,zajtra sa chystame do polska,ci tam nahodou nebude...

sue153
8. aug 2015

Dobrý deň, kočeny chcem sa opýtať, či ste si už kočík kúpili a používate ho. Dlho som sedela nad netom a vyberala aby mal všetko, čo chcem. Mám starý Chicco tour4, aj so športovou verziou som spokojná ale je mi ťažký do auta na nákupy. Tento Easy go virage by mi aj vyhovoval, ale keďže je to tohoročná novinka, nikde som nenašla recenzie. A to som už pozrela aj poľské stránky, keďže je to ich výrobok. Videla som ho naživo v predajni Aladdin, vyzerá fakt dobre 🙂
Ak ste si ho už kúpili, ako ste s ním spokojné - obsluha, polohovanie, sklápanie striešky, "hrkotanie" po chodníkoch, terén typu trávnik, kamienky - neostávajú zapichnuté v kolieskach a pod... Je dieťatko v ňom spokojné? Je to iné testovať ho za pochodu ako sa prejsť chvíľu v predajni.

monikaaerik
23. apr 2016

Ponukam nas na predajm..fuchsia...blizsie v bazari..vdaka

buburka
9. jún 2016

Ahojte. Chcem sa opytat ci ste si makoniec kupili tento kocik a ci ste boli spokojne. Paci sa mi a cena super. Uvazujem nad 3kombinaciou ale u nas sa nepredava a objednavku cez net bez recwnzii nwchcem velmi riskovat.... Ozvite sa zienky prosim. Dakujem

iwqa
6. aug 2016

Zienky kupili ste ten kočík v polsku?môžete mi kludne napisat do IP,dakujem

drobcek104
11. aug 2016

Ake mate skusenosti s kočikom easy go virage?chcem ho kupit

drobcek104
11. aug 2016

@iwqa dobry den kupili ste kočik easy go virage?ake mate s nim skusenosti?

drobcek104
11. aug 2016

@iwqa dobry den kupili ste kočik easy go virage?ake mate s nim skusenosti?
@sadrose dobry den kupili ste si kočik easy go virage,ste s nim spokojna?poradte

iwqa
11. aug 2016

@drobcek104 nekúpila,tiež by som chxela vedieť,či je dobry

sadrose
autor
13. aug 2016

dievcence nekupila som mala som nakoniec coletto giovanni a bola som s nim super spokojna, tiez sice polsky ale velky super sa s nim chodilo a teda aj sportak vyuzity naplno

sue153
30. aug 2016

Nekúpila som ho. Bola som na predajni Aladin v Hlohovci si ho pozrieť naživo, aj som do neho posadila dieťa, aj som si kúpila Valco Snap ultra sport. Maximálna spokojnosť. Má všetko, čo som od kočíka očakávala. Polohovanie, nafukovacie kolesá, takže odpadajú zapichnuté kamienky do koliesok a trasenie celým kočíkom pri nerovnom teréne, otočnú korbu, veľkú striešku, veľký nákupný košík, rozložiteľný na korbu a podvozok (a pre ešte viac ušetrenie miesta pri prevoze alebo tak sa dajú zložiť aj kolieska), teda sa ľahko skladá do auta a je ľahučký (3 a 5 kg), nosnosť do 20 kg, pevné sedenie, t.j. ako v autosedačke a polohuje sa to troch polôh. Bála som sa toho, ale je to super. Chrbátik je stále v správnom uhle, dieťa sa nezošucháva, nôžky majú nastaviteľnú opierku a keď spinká sú jemne vyložené, uvoľnené. Dieťa je v uvoľnenej polohe, nie je vystreté ako pri kočíkoch, kde sa polohuje len chrbátik. Strieška je tiež celkom odnímateľná a kočík má hrubší nánožník, hoci nezateplený flísom. Mám v ňom vložku s pamäťovou penou, takže dieťa nič netlačí a moja dcéra sa v ňom rada vozí aj pospinká. Teraz sa dá k nemu dokúpiť aj hlboká vanička. Celkovo je kočík podľa poslednej ceny o niečo lacnejší ako Easy go Virage. Pôvodne bol v r. 2015 v sume okolo 260e.

lucieorlova
9. sep 2016

Vůbec nedoporučuji kočárek Easy Go virage!!! Mám ho a jsem z něj nešťastná, je velice vratký, nebezpečný!!

grilazka
25. feb 2017

Ja ho mam tiez a mne sa zda lahucky a vobec sa mi nezda nestabilny a nebezpecny.A aj rozlozenie a zlozenie kocika je jednoduche a rychle.

dodka6
8. feb 2018

Aj ja ho mám skoro rok a úplne fajn. Stále vyzerá ako nový, ľahký, ľahko sa skladá...nehegá. A je naozaj pekný. Úplná spokojnosť.

dada224
23. jún 2018

Nechysta sa niekto predat? Do konca roka? 😉

januska283
12. júl 2018

@dada224 ...ja mam na predaj,pouzivany 4mesiace 😊

januska283
12. júl 2018
dada224
12. júl 2018

@januska283 cena? 😉

januska283
13. júl 2018

@dada224 100€...je to minulorocny model

dada224
13. júl 2018

@januska283 zatial dakujem 😉

damoska
17. júl 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

nechcete si radšej za 140e kupit nový športový kočik? Mate na to zarukua všetko. Hlavne je nový