Zháňam nejaký golfový kočiarik pre dcérku a neviem si rady. Aké máte skúsenosti? Viete mi poradiť?
Ahoj. Ak hľadáš kvalitu, tak jednoznačne Baby Jogger. http://www.baby-land.sk/Golfovy-kocik-Baby-Jogg... Má super opierku, jednoducho sa dá preklápať na obe strany a dá sa nastaviť aj úplne do ležata, čo všetky golfáče nemajú.
Ďakujem Vám veľmi pekne, ale aj tak si neviem dať rady. Neviete mi povedať iečo o golfovom kočíku nuna pepp? ☹
My mame peg perego pliko mini a teda spokojna nie som. keby som sa teraz rozhodovala radsej priplatim za mclaren
@tomas88 Aj ja, preto sme ho aj kupili. Ale v konecnom dosledku som dost sklamana. Na moj vkus dost hrka, ale ok to by som este pochopila, ale dost tazko sa ovlada jednou rukou v pripade potreby, co ma velmi nemilo prekvapilo je tenke polstrovanie a ked dieta zaspi, tak citi konstruciu kociku. Dietatku pri zaspani visia dost nohy a dost je dcerka drobcek. Co sa mi ale paci, je jednoduche zlozenie a rozlozenie a nizka vaha. No dnes uz by som ho nekupila ...
uf.. aj ja ho mám (PP pliko) dostala som ho no veru by som ho nekúpila..
Ďakujem Vám maminky... Ja som kúpila nakoniec novú nunu pepp de luxe a som maximálne spokojná 🙂 Zamilovala som si tento kočiarik ja aj aj dcérka, tak super 🙂 A ešte raz, Ďakujem za odpovede 🙂
@alexandrav super tak aj ja už mám, baby jogger city mini zip, skladanie je úžasné a kočík po rozložení velikansky pohodlný, lahucky a skladny. polohovatelny do ľahu, nevisiace nohy, dlhá strieška, jednoduché kolesá ktoré sú tuším aj odpružené - to neviem ale idú bez problémov, spojené madlo.. U mňa golfky čo sú rozložené 150cm.a dlhé a zložené 150cm dlhé nie sú rozhodne "skladne" môžu byť akokoľvek ľahké, takže som tiež hľadala niečo so sa posklada na úzko a zároveň preloží na polovicu.
@shira_ môžem sa spýtať s odstupom času ako si spokojná s kočíkom plánujem teraz kúpiť nerozhrkal sa? A čo poťah nevybledol? Lebo to skladanie je topka mám Britax go next no zaberie celý kufor a chcela by som niečo na leto a na dovolenky ľahké a skladné
@misa1707 mali sme ho pri mori, nonstop cele dni na slnku a uplne nedotknuta farba, latka je UV 50+ spf. Nerozhrkal sa, je to kvalita a neskutocne male ked sa zlozi. Treba ale ratat s tym, ze to nie je "terenak" predne kolieska maju cca 12 cm na priemer, no to je dan za lahucky kocik, zaroven je super priestranny.
Ja som mala Inglesina Trip a bola som spokojna. Jednoducho sa sklada aj rozklada, da sa zlozeny niest za ucho, 4 polohy chrbta atd. Predavam, ak by si chcela kuknut, pozri moj bazar.