mojimi prioritami sú skladnosť, odpružené kolesá, pohodlie dieťaťa...
jaaaj,,veru veru,,pluto je kraaasne a priestranne. hned by som ho brala 😉
no odpruzene kolesa na golfacoch,,neviem 😒
my mame red castle a spokojnost
Ja mam L'coo Pluto tiez a pohodlie je zarucene........moj 5a pol rocny syn, ktory ma 24kg si tam veselo sedi, ako keby sa nechumelilo. Skladnost je tiez skvela. Dobre sa nosi. Konstrukcne je podla mna lepsi ako MaClaren, lebo sa mi zda byt silnejsi ( ale je o trosku tazsi, ale naozaj iba o cosi)
A da sa nan pripojit aj taky stojan na statie pre starsie deti.
joooj pluto pluto plutoooo,krasny to kocik a super priestranny 😉 a mne sa este veeelmo aj pp si paci.maju krasny dizajn a su superspratne a lahucke 🙂 kiezby som nemusela ja hladiet na peniazky.no musela som a nakoniec mame espiro magic 4 a spokojna som velmi 😉
pluto je kraaasny golfač 😵 a ako píše bebel, ked pluto tak rozhodne model 2011, ma vylepšenu predlženu striešku, ja mam teraz maclaren XT a tiež som s nim velmi spokojna, ide do uplneho lahu a strieška je aj v lahu preklopitelna až po nožičky, škoda že nemôžem mať dvoje golfky, aj pluto by som brala 😀 ale ja som nenasytna 😎 😀
ja mam maclaren quest, lahky, maly , skladny 🙂 , podla mna aj pp si je fajn 🙂, jane sonic evo, bumbleride flite.
icoo pluto sa pacil aj mne ale ked som ho bola okuknut tak mi prisiel moc velky, navyse moja mala je krpata tak tam bola taka stratena 😕
Ja sa tiez pripajam k TFK Buggster, neolutovala som ani na sekundu jeho kupu 😉
Nechcela som folgove palice, ale tento mi prirastol k srdcu hned ked som ho videla... Malej sa v nom pohodlne sedi a aj vyspinka sa ak mi zaspi na prechadzke. Da sa vsetko odobrat a krasne oprat. Len nanoznik sa mi zda kratky, nechrani moc proti vetru, ked uz je chladno.
quinny zapp xtra - neľutujem kupila by som ho znova
ja mam cybex callisto, pohodlny, odpruzeny...ale nie celkom lahky, to vidim ako jedine minus, inac v pohode sa mi don zmestila 6 rocna dcerka a ta preklapacia slnecna strieska UV 50 je genialna!!! 😵 😵 😵
Da sa polohovat az do lahu, daju sa polohovat aj nozicky...navyse ma pogumovane kolieska, ja som s nim jazdila ci po meste, ci doslova po poli s malymi sme sa prechadzali a ziadne kamienky sa nezasekavali do koliesok, mame ich ako nove 😵
a ma spojenu rucku, takze v pohode napr. drzim malu za ruku a tlacim kocik jednou rukou
Inac som vyberala aj medzi Nunou alebo Silver crossom Halo
ja som mala Icoo Pluto, bola som s nim spokojna. Ale ak by som si dnes vyberala golfac, uricte by som si vybrala nieco take ako Cybex s celou ruckou, lebo tie klasicke golfove rucky sa horsie tlacia, aj ked to Icoo islo dobre.
pripajam sa k @jerryjanka urcite quinny zapp. (extra sa horsie sklada-osobitne vanicka, co je otravne) quinny zapp mas zlozeny za 4sekundy, rozlozeny tiez, velkost v zlozenom stave je najmensia na svete
potom I´coo pluto 2011.... 🙂