Aký golfáč pre 15 mesačné vysoké dieťa?

bekusinka
12. júl 2013

Ahojte maminky ,mame 15 mesiacov a potrebujeme golfový kočik pretoze sme vysoke.Ktory kocik pdla vas je najlepsi alebo ake mate skusenosti?dakujem

rora
12. júl 2013

moja je tiez vysoka, ked mala 14 mesiacov sa mi uz nezmestila do športiaka, tak som kupila golfac Baby Luxe Palermo - je to kopia kocik Peg Perego Sí, a aj to je velmi dobry golfac, len trochu drahsi oproti tomu palermu. A jediny rozdiel maju len ten, ze palermo ma sice polohu do lahu,ale trosicku je to nadvihnute,peg perego sí je uplne do lahu.
v kociku ma dcera vela miesta, pozri mi do albumu ako vyzera. Inak som sa este rozhodovala aj nad Chicco Liteway, tiez ma dlhu chrbtovu opierku, ale ked som si ho bola v obchode skusat tak bol dost uzky, teda dcera je chudá, tak by to nevadilo,zmestila sa, ale planujeme kocik aj v zime este vyuzivat,nielen v lete a s dekou alebo fusakom by v nom bola ako sardinka.

beruska.zuzanka
12. júl 2013

naša je tiež vysoká a máme hauck condor, pridám Ti fotky, kde mala 2,5 roka a takto sa tam ešte vmestila parádne

má dlhú opierku a aj strechu dosť vysoko, čo je super 🙂

my už sa od 2rokov teda nevozíme, ale v tom roku a pol-dvoch tam mala miesta habadej, dokonca aj v zime s fusakom paráda 😉

tu na fotke mala už dákych skoro 100cm a 14.5 kg