Aký golfáč by ste mi odporučili?

romana01
31. jan 2013

Ahojte, na jar chcem kúpiť nejaký golfáč a potrebujem poradiť. Asi jedinú podmienku mám, aby sa dal sklopiť do ľahu. Aké máte skúsenost?

vefi89
31. jan 2013

@romana01 ja som mala poľský prampol 😅 už sa síce nevyrába, ale polohovateľná opierka chrbta aj nôh. stál ma s dovozom niečo málo cez 27€ 😅

ikke
31. jan 2013

@romana01 dnes uz sa daju skoro vsetky golface sklopit do lahu 😕
dolezita je aj ovladatelnost, vaha, vyska rucok, ak si vyssia ci nizsia,...

tem o golfacoch je tu habadej, zadaj do vyhladavaca a citaj...

leamato
31. jan 2013

Ahoj ja mám Peg perego sí a som veľmi spokojná, ľahký, dobre ovladateľný a dá sa sklopiť do lahu, aj cena je prijateľná.

madlei
31. jan 2013

ahoj máme novú Inglesinu Trilogy maximálna spokojnosť. ultra ľahký, štýlový, ľahko sa s ním manipuluje. má jednoradové kolieska vpredu aj vzadu, odpružený vpredu aj vzadu, zdolá aj ťažšie terény, skúšali sme aj teraz keď bolo mega snehu, prejde aj hrbolaté cesty... reverzný- dá sa otáčať aj v smere aj proti smere. strieška sklopiteľná úplne, nepotrebuješ ani slnečník, nenafúka do neho. dá sa dať do troch polôh chrbta. ľah, polosed, sed. hlboký sedák- aj pre väčšie deti, ľahko manipulovateľné zapínanie na popruhoch... ešte sme ho porovnávali so Cybexom, ale ten mal menšiu plochu na ležanie- dĺžka aj šírka, preto sme zobrali Ingelsinu. je síce drahšia ale podľa mňa o kategóriu vyššia.