Ahojte, mam prvé dieťa a chystám sa kupovať zimný fusak. A mam z toho riadny guláš. 😁
Prosím poraďte ci kupit:
Obyčajný, rastúci, alebo taky s rukami a nohami 😁 (ilustračná fotka nizsie)
Rastúci by mal byť vraj aj na dve zimy ale na tu ďalšiu bude mať dcéra skoro 2 roky..využijeme ho?
Ja odporúčam cottonmoose 3v1. Je rastuci, čiže do športového je vhodný tiež, dolná časť sa dá odzipsovat keď je dieťa väčšie. Ja by som išla opäť do neho keby mam druhé dieťa.
My mame rastuci, syn bol tam do 3 rokov :D a tuto zimu ho vyuzije uz aj dcera a uvidime dokedy.
emitex monti 3 v 1, rastuci, do toho sa zmesti aj 3 r. dieta...vyborny...najlepsi...
Určite Emitex, máme aj zimný aj prechodný, využívame aj v zime na saniach 🙂
ano vsetky od emitexu sme mali, zimny rastuci, prechodny aj letny, aj vlozky do autosedacky, podlozku bambusovu do kocika...moj nemal rad deky-iba 1 mohla ist do kocika s mickey mousom-letna 😍 ked som sa blizila s inou dekou, 1, 5 rocny mi z kocika povedal- ďeka fuj, a odtlacil rukami...tak radsej sme dali fusak, ten mal povolenie...😍
Ďakujem za odpovede. Takže všímam, ze väčšina odporuca ten rastúci?
@gejb tiež som mala elodie ale nie tento nozickovy, najlepší a najteplejší fusak ♥️, keď mala dcéra v zime dva roky ešte jej bol stále dobrý ale už sme takmer vôbec nepoužívali kočík, iba výnimočne a tam mala tenší prechodný fusak z pinkie, lebo aj tak už bola naobliekana lebo viac behala ako sedela