Aký fusak kúpiť do šporťáku Concord neo?

kralicica
21. okt 2010

ahojte, prave kupujem sportovy kocik concord neo, maly ma skoro 7 mesiacov a uz zacina sam sedkat... ide zima, bojim sa, aby neprechladol, ale inu moznost asi nemam. vo vanicke nemoze byt vecne. chcem sa spytat, aky fusak si mam kupit do concordu. vlastne celkom nerozumiem, ako sa do sportoveho kocika da fusak, navyse tie concordy su dost ine... prosim skuste mi poradit, budem vam velmi vdacna. dakujem. 😉

katy1979
21. okt 2010

tak kup priamo concord fusak ten ti tam bude sediet urcite. ale urcite tam sadne hocijaky fusak. a lodger tam urcite tiez sadne

juju
21. okt 2010

kralicica, ja tiez chcem kupit fusak a raz som tu nasla ze niekto sije fusaky a prave browsujem a hladam to ale nieviem najst takze ak to niekto objavil, pls dajte sem link alebo odkaz na tu babu co to sije. Dakuem

soldi
26. okt 2010

ahoj, ja som pocula, ze do concordu dost kupuju emitex, lebo tie original concordacke su dost male.

tiez mam concord neo, takze to tiez budem musiet riesit 😀

tilly
28. okt 2010

lodger bunker 😀

z.u.z.k.a.
28. okt 2010

ja mam kaiser fusak,som velmi spokojna 🙂 http://www.malvik.cz/Kocarek-doplnky/fusaky-a-p...

avanka
29. okt 2010

ja mam do Nea original fusak cncord...oni su 2 velkosti, 1 je do vanicky a 1 do sportaku, ja mam ten vacsi

mychaella
30. okt 2010

my sme do nea pouzivali emitex , uplne v pohode stacil bez tej pridavnej casti a aj to pekne vyzeralo ked som mala fusak k farbe kocika, skoda ze nemam foto ☹ a sedel tam vemi dobre 😉
http://www.maderna.sk/katalog/product/2206/

daikas
17. okt 2011

ja som akurat zacala pouzivat do sportaku fusak lodger, ale neviem ci niekde robim chybu, ako mam dosiahnut, aby sa mi tam ten fusak neustale nezosmykoval, hlavne chrbtova cast???

e37
17. okt 2011

Ja mam kaiser a je v nom super. Maly bude mat pomaly 17mesiacov a v pohode...myslim, ze sa da pouzit az do troch rokov. Ak pravda este bude sediet v kociku🙂))

miska26
21. okt 2011

Viem,že tu riešite fusaky,ale aj tak Vás chcem poprosiť o info. Dokoľko odhadujete,že sa môže dieťatko zmestiť do športového kočíka concord neo.Môj syn má 9 mesiacov a potrebovala by som vedieť,či sa mi zmestí do športového Nea aj s fusakom ešte celú zimu.ďakujem pekne za odpoveď.

martinab122
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
momoqui
9. nov 2016

Baby tato tema je stara ale potrebujem radu od niekoho kto ma concord neo. Pouzivam sportovu cast a dala som do nej fusak (univerzalny gmini) a teda kocik je plny a ked tam dam babo tak riadna tlacenka 😀 A to kombinezu nemame daku obrovsku povedala by som ze je tenka. Ako ste to vy riesili? Ci je to normalne aby tam bolo tak malo miesta?? Mame este len 10 mesiacov a neviem si predstavit co bude o 4-5 mesiacov 🙂 ked dam fusak do golfaca mame tam kopec miesta ibaze tam sa mi zosmykuje ajked je fusak z druheh strany "protismykový" a trci mi ta pridavna cast fusaka kde su nozicky. Poradte co robim zle 🙂 dakujem