Aký cestovný športový kočík na denné použitie?

vewe222
16. máj 2024

Ahojte, zvažujem výmenu cybex priam za skladnejší kočík s ľahkou manipuláciou a váhou...v hľadáčiku som mala easywalker jackey2, 2XL ale čitala som dobré aj zlé recenzie,,naopak na joolz aer+ sa píše,že znesie oveľa viac ako je určený,,pozerala som aj iné značky espiro fuel,zopa quiq2 atď uz som z toho zmätená a neviem si vybrať....

queen_mary
16. máj 2024

My mame priam a kupili sme joolz aer+. A teda na to ze ma take uzasne recenzie, co ja ti viem..

Podlozka pod nohy je taka zvlastna, drzi ju len taka tycka kovova.. zadne kolieska ma dost blizko pri sebe, deto aj brzda je tak umiestnena, ze musime s muzom davat pozor na kroky, hocikedy som na nu omylom trosku sliapla.

No a je lahky, cize zabudni ze das nan batoh plny veci, lebo to ten kocik prevazi, a ked sme isli sikmo do kopca tak sa tiez prevazuje (aj s 10 kilovym dietatom) do strany.

Mame ho tyzden ale som zatial dost sklamana. Oproti sportovej casti priamu. Chcela som ho mat ako hlavny kocik ale teda neviem, pride mi trosku ako hrkalka. Tiez tazsie manevrovanie na obrubnikoch, kamienky nedava vobec, musis ho tahat ako sme my napr tahali priam po piesku..

Ale mozno teda som mala len ine ocakavania a sportove kociky su proste take

kitycat
16. máj 2024

@queen_mary zvazujem kupu toho joolz aer+ chcem ho na dovolenku a potom mozno nahradit sucasny kvoli vage a skladnosti, no a som teraz na vazkach po tejto tvojej recenzii 😂
Jasne, ze to neuvezie kona ale ze straca stabilitu do kopca 🙈

dzejsik
16. máj 2024

@vewe222 my mame EW Jackey ako cestovny, a za nas je fajn, na dovolenke povozil aj 4 rocneho, ked nam ochorel … ale netreba od cestovneho kocika cakat to iste ako od normalneho sportaku … ak chces strednu cestu, pozri si Thule Spring (ak ti to netreba na palubu lietadla)

kris_tin257
16. máj 2024

Easy Walker je super značka čo sa týka ľahkosti ovládania, jednou rukou krásne ľahko ovládaš... Čo beriem ako veľkú nevýhodu sú kolieska, sú robené do obchodného centra terén nezvládajú 😊

queen_mary
16. máj 2024

@kitycat vies co ja som bola tiez v soku. To sme isli akokeby sikmo, ale nie nejako prudko, proste normalne sikma cesta, a ako muz pustil madlo, tak sa kociku zdvihli kolesa na hornej strane 😳 to iste ked mam na kociku batoh, nemusi byt ani nejako extra tazky/plny, ale normalne ze plienky, vlhcene, nejake snacky a voda, vybrala som malu z kocika a ten sa mi prevalil, ten batoh ho stiahol. Proste ten batoh tam nemozem pouzivat, veci davam dole, aby sa kocik zatazil. A tie veci potom vyberam, ked kocik skladam... no nie som nadsena. Priam bol sice tazky no, ale zacinam zvazivat, ci nebolo jednoduchsie si ho proste poskladat a fungovat s nim..

vewe222
autor
16. máj 2024

@queen_mary ďakujem za recenziu🤭 zase budem celý večer hľadať lepšiu alternatívu a napokon neprídem na nič😅