Poraďte, lebo modelov je neúrekom a predsa osobná skúsenosť je vždy najlepšia.
jednoznacne chicco multiway 😉
chcela som si kupit peg perego aj sa mi velmi pacil no nakoniec som sa nechala prehovorit od muza na espiro active bola som spokojna az do vcera ☹ nez mi po ceste sa odlomilo koliesko preto velmi banujem ze som si neybrala PP ma sklopnu striesku coz je super aj ked je vietor a aj ked svieti slnko je priestrany lehce udrzavatelny da sa prat v pracke lahko skladatelny 🙂
@erika439 ahoj, ja som bola nadmieru spokojná s TFK buggster...
@voskovaeva ja mam espiro gtx hlboky aj teraz používam športový, nemôžem sa sťažovať ale zopár nedostatkov som postupom času našla, takže espiro nechcem
@biancaneve za tie peniaze čo stojí sa ani nečudujem 🙂
ja mám hornú hranicu do 100 €, nechcem investovať veľa, pretože kočiar už dlho používať nebudeme
@erika439 ja som ho predávala za 100 Eur vo veľmi dobrom stave 😎 ( rok používaný)
ja som pred týždňom kúpila v kike v akcii golgáčik za nejakých 68 eur, majú ho aj na stránke - veľmi dobre sa ovláda, má stojan na fľašu, nákupný košík, dá sa sklopiť takmer do ľahu a je dosť ľahký. Ja ho mám v petrolejovej ale majú ho aj v ružovofialovej.
Ja som chcela dačo najmä na výlety vlakom a ńa leto do mesta a tento mi vyhovuje. ale nánožník ku nemu neni, keď h potrebuješ aj na zimné obdobie.