Čakáme zimné bábätko. Kočík mám už síce kúpení a výrobca píše, že vnútorná dĺžka môjho kočíka je 79cm dĺžka a šírka 33cm. Mňa zaujíma hlavne tá dĺžka. Dúfam, že celú zimu /a to predpokladám, že aktívne budem kočíkovať november, december, január a február/ sa mi bábo zmestí aj s fusakom. Prosím napíšte mi po prípade aj svoje skúsenosti a tiež rozmery. ĎAKUJEM 😉
Ahoj. Ja som používala vaničku Playmoon - Casualplay, rozmery 70x30cm. Malá sa narodila v novembri, takže hneď fusak atď. To sa dalo, zmestila sa tam v pohode, ale myslím, že 5 mesačné bábo s fusakom by sa tam nezmestilo...To sme my ale riešiť nemuseli...Podľa mňa sa zimný novorodenec zmestí do väčšiny vaničiek, väčšie bábo - treba vybrať priestranný kočík!
Apropo, ako píšeš - máš obrovskú vaničku - to nebudeš mať problém!!! 🙂
neviem, ci su este dlhsie kociky....skor mensie,tak to by si mala mat ok
My sme kupili Teutoniu a Korbicka ma rozmery 36 sirka a dlzka 73, tiez mam strach, aby sa mi tam v zime 4 mesacny zmestil s fusakom, ale sirsiu nanicku, ktora by sa nam pacila sme zial nenasli. Pripadne prejdeme na sportak, ak by bol velky. To co mate za znacku, ked je vanicka dlha az 79cm?? Tak to mate fajn, ak su to vnutorne rozmery - ta dlzka, myslim, sirka, neviem, neviem. 😉
ahoj,ja som tiež kupovala cam mbx6tris kvoli velkej vaničke a aj ked malý rástol od 18.decembra neskutočne rýchlo,oblečenie velkosti 74 mal už od zač.4.mes,tak sa do vaničky v pohode vošiel až do konca mája
ahoj, mám kočík babysmile V-max,vnút.dlžka je myslím 74cm , malý je júlový a ešte vo februári ako sedem mesačný sa mi tam mestil v pohode (a to neni nijaký krpec) aj s fusakom emitex
teraz som merala naš bugaboo cameleon a dlžka 75cm, šírka 32cm
Naša dlžka vaničky bola 75cm (austin 4 kolesový) a máme jarne bábätko.
Myslím,že všetky bábätká sa zmestia do všetkých vaničiek bez rozdielu ročného obdobia.Tak či tak sa už väčšina 6 mes.bábätiek pýta do šport.verzie,kedže už začínaju byť viac vnímaví a vo vaničke su nespokojní.
my mame zimny sportovy kocik, takze nalezato sa mi tam zmesti aj teraz, ked ma 18mes a ratam ze aj s dekami. Len my uz v nom nehajame. Lebo spinkat chce len v postielke. teraz ma Paťko 82 cm 😉
potreboval by som kocik na dlzku 1 meter vanicka poradi niekto???
@lnt
je to počet polôh nasatavenia ležadla. 3kombi je naležato, polosed a posediačky. Ja som mala Steggi variant a bola som maximalne spokojna u oboch chlapcov. mal aj dva podvozky, tak som naklikla dieta na ktory som potrebovala, bud velke kolesa do lesa, alebo mensie otocne po sidlisku. Nebol ani drahy a pacilo sa mi že tam mal tašku na prenášanie dieťaťa, tak kým boli chlapci malí, spinkali v tej taške a aj keď som vošla niekam na návštevu, spiacich som si ich preniesla v tej taške, kam som potrebovala a kočík som nechala vonku. žiadny iný som už nekupovala, bol ozaj pevný. Do spodku sa mi zmestil aj väčší nákup.
Vnutorna na hlbokej vanicke je 85.
mam cam mbx6 ma 32x74cm vanicku.. moja sa narodila v zime a mala som ju tam aj s fusakom uplne v pohode... fusak som mala do marca teda 3 mesiace ale zmestila by sa aj dlhsie len bolo teplo🙂 ale neviem este som ani nepocula o kociku takej dlzky... premeraj si to🙂 ak je naozaj taky dlhy tak aj do roka sa ti tam zmesti🙂 ak to nebude maly valibuk🙂