Akú trojkolku na dedinu - do kopcov a do snehu?

ninica
23. jan 2014

Ahojte. Pls, rada by som trojkolku na dedinu. Páči sa mi napr. Casualplay S4, ale čítala som, že sa v ňom ide blbo v snehu. Potrebovala by som niečo ľahšie do kopcov a hlavne aby to išlo aj po snehu. Samozrejme cenovo čo najdostupnejšie 🙂. Poradíte?

fuska
23. jan 2014

@ninica Jane Slalom Pro alebo tazsi Peg-Perego GT3. Predne zdvojene koliesko je blbost.

lenulice
23. jan 2014

Ja hlasuju za Teutoniu Spirit, nebala bych se ani bazarove, jsou to kvalitky ;)

dazdovka
23. jan 2014

@ninica x-lander x-run je super, mame ho a prejazdili sme s tym ine krkahaje a zdolali vrcholy šakovakych pohori (ale uz sme menili plaste na kolesach, zodrali sme), lahucko sa soferuje...

hemetre
23. jan 2014

Austin Coletto - prejde vsetko, alebo Phil and Teds - mozem odporucit 😉

ninica
autor
23. jan 2014

@fuska
@lenulice
@dazdovka
@hemetre
Jeeej, to je rýchlosť kočky. Ďakujem, presne tieto som mala vyhliadnuté. Páčia sa mi všetky. Akurát ten x-lander som prehliadla. Tiež vyzerá dobre. Boli ste spokojné aj s hlbokou aj športovou časťou? Mali nejaké nedostatky?

ninica
autor
23. jan 2014

Pozerám sa po bazároch. Určite sa bude dať niečo vybrať.

linda9
23. jan 2014

Odporucam Jane 🙂

kinna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marcelatje
23. jan 2014

Bumbleride 😉

lenulice
23. jan 2014

No ja mela kdysi Spirita a je jako maloktera trojkolka super odpruzeny, projedes s nim vsude a bez problemu a rachtani a hrkotani ;) Mela jsem jen sportak a fakt spokojenost ;) Chvili jsem mela i PP GT3,ale ten sel brzy z domu, sice uvadi ze nastavitelny odpruzeni, ale i to nejvetsi bylo nepozorovatelny a pro me to byl hrozne velky tank, a predni kolo neni odpruzeny vubec, a to dost citit. Stejne tak Jane Slalom to ma s tim odpruzenim, ten jsem mela nedavno pujceny, ale jako hluboky kocar a nemohla jsem se dockat svyho Bria ;) Ale zase Spirit se mi z techto libi nejmin ;( Takze tak, ale samozrejme kazdy kocar ma svoje pro a proti a kazda od nej ocekava neco jinyho ;)

ninica
autor
23. jan 2014

@lenulice
Ďakujem za názor, pomohol veľmi. Práveže hľadám tiež dobre odpružený, lebo viem, že máloktoré terajšie moderné sú dobre odpružené.

lenulice
23. jan 2014

@ninica a jeste je to u tohoto kocarku tak, ze cim vic je zatizeny - cim vetsi dite, tim lip pruzi 🙂

denisafono
23. jan 2014

urcite nic co ma zdvojene predne koleso lebo sa tam sneh nabije a skoncili ste. Nemam osobne skusenost s 3-kolesovym ale skor by som brala 4-kolku.

horana
23. jan 2014

Len vseobecne: Mozu byt lepsie aj horsie 3 kolky, ale do terenu a snehu nikdy nebudu mat na dobre 4 kolky, my sme tiez chodili do lesov, terenu a snehu zasadne so 4 kolesami - preco maju maja auta 4 kolesa a nie 3? Treba sa zamysliet, ta manevrovacia schopnost nikdy nebude rovnaka.

viera77
23. jan 2014

tiez odporucam Teutoniu Spirit, odskusane dedina - kopce - sneh, a veru nemenila by som, celkovo Teutonie su velmi vyhladavane a cez bazare sa daju kupit vo vybornom stave za menej ako polovicne ceny oproti povodnym cenam v obchodoch....prave predvcerom som moju Spiritku takto predala 😉

ninica
autor
24. jan 2014

@viera77
Tá teutonia sa mi páči, len to predné koliesko sa mi zdá nejaké malé do snehu.

ninica
autor
24. jan 2014

@horana
Raz som bola na prechádzke so švagrinou. Ona tlačila svoju 4kolku. Ja som tlačila 3kolku CAM. Išli sme miernym tempom do mierneho kopca. Nechápala som prečo je švagriná taká zadychčaná až kým sme si kočíky nevymenili. Tá jej rároha, ktorá sa mi hrozne páčila, bola asi vo všetkom lepšia oproti CAMu, sa nedala do kopca tlačiť vôbec a ešte k tomu aj iné nevýhody. Manévrovanie s CAMom je fakt parádne, ide ľahúčko, ale je hrozne zle odpružený. Pre ročné dieťa to nevadí, ale dať tam malé bábo, to je des. Hlavička skáče po celom kočíku.
Ja budem kočík používať prevažne po asfaltovej ceste, len minimálne po nejakých poľných. Zatiaľ som len vyláčila trojkolky so zdvojeným kolieskom.

ninica
autor
24. jan 2014

Sorry. Myslím, že ten CAM mal iné nevýhody, nie tá 4kolka. Napísala som to opačne.

viera77
24. jan 2014

@ninica to predne koleso vobec nie je male do snehu, ani sa don nedostava sneh, schvalne sme si tento kocik este nechali pocas minulej zimy, lebo mi bolo jasne, ze s klasickym golfacom sa v snehu nedostanem velmi daleko, a Teutonia ma cely cas len prekvapovala, v dobrom 🙂

laleal
25. jan 2014

Tento mi príde uplne super,športova časť ide krásne do roviny,otočna sedačka,velky košík,priestranny kočík-Gesslein F3... Za mna NIE korytkova športova časť a nie kočík ktory nema otočnu sedačku-že sa športova časť neda otočiť aj k tebe...
Tu je link na ten čo sa mne páči,hoci trojkolky sa mi nepáčili,ale tento mi príde úžasny: http://www.market24.sk/golfove-palice-sportovy-...
alebo potom ešte značky ABC desing,Teutonia,Jane slalom a podobne...