Idem poslat kocik kurierom a nejak ho musim asi zabalit, ale ako by bolo najlepsie? Dakujem za rady 🙂
Ahoj, aj ja som zabalila do fólie a tiež som poslala kerierom, no najskôr ho zlož ak sa dá
dakujem vam pekne 🙂 takze sa netreba trapit zhananim krabic, ako dobre 🙂 aj ja idem cez postu poslat, a ako to vlastne funguje, treba k tomu nejake papiere vypisat?
@patka6 Ja jsem na to navlikla cerny igelitovy pytel a oblepila izolepou a dole nechala kolecka volna, aby s tim mohli jezdit.
Ja by som to radšej poistila aj kartónom - nikdy nevieš, ako s tým budú manipulovať
@czechzuzanaba a to si ho nechala tak ako bol, neskladala si ho?
ja som ho zlozeny zabalila do krabice od umyvacky riadu a celu krabicu som oblepila lepiacou paskou..
@patka6 skladala, promin, to sem zapomela napsat 🙂 Nevim, jaky posilas, hluboky ci sportovy?
@czechzuzanaba no aj hlboky aj sportovy s jednu spolocnou konstrukciou 🙂 to je dost 🙂
@patka6 tak by sem asi konstrukcu poskladala s tou sportovni casti, jestli to teda jde...to obalila pytlem nebo igelitem plus izolepa, kolecka aby se dalo jezdit. A vanicku zvlast, taky do pytla, oblepit a mas to 🙂 A do vanicky muzes dat prislusenstvi, jestli nejake mas...
ja som nakoniec neposielala,ale pani z infolinky mi povedala,že stačí obmotať potravinovou fóliou poriadne. ja som chcela poslať zložený golfáč
@czechzuzanaba a potom postovne bude ako platene? asi na davkrat, cize to bude viac co?
@patka6 Jojo. Na dvakrat. Ale ono stejne muzes mit balik jen do 15kg....Pokud teda posilas pres SP.
ja som posielala tiež kombináciu vanička a športový zabalila som to spolu do folie , malo to viac ako 15 kg a nebol s tým na pošte žiadny problém
Ja mám taký istý problém ale ešťe by som sa chcela spýtať koľko to všetko stojí teda do 15kg alebo ktorý kurier je njlacnejší.Ďakujem za odpoveď
mne treba poslat aj hlboku cast aj sportovu len neviem jak to spolu zabalit chcem do folii ale nedam to asi vsetko spolu 🙂
ahojte ja si myslim teda podla vlastnej skusenosti mas najlepsie posielat kurierom.vies ze sa to nestrati a bude to v poriadku a aj ked to nabalis do troch krabic a oznacis vlastne ako jeden balik tak niesu problemy ako na poste.ak mas zaujem mam cislo na dobreho kuriera.fakt spolah. 🙂
a este som zabudla dodat staci ked to zabalis do tej vecsej potravinarskej folie.ja som teda mala v krabiciach vo dvoch.vajicko so sportovou castou zvlast a vanicku s konstrukciu zvlast.neboli to velke krabice. 😵 zajdi do tesca ak mas niekde poblizku tam budu mat.
@lucka1303 osobne vo fólii zasielať kočík neodporúčam. Počas transportu prechádza zásielka viacerými strediskami, cez viacero áut a rúk a môže sa stať, že sa fólia pretrhá na miestach, ktoré sú ostrejšie, napríklad na konštrukcii. Potom sa ľahko poškodí a ak predávaš kočík, môže sa stať že ti ho kupujúci neprevezme a vráti sa ti zásielka späť. Väčšina prepravných spoločností si účtuje aj poplatok za vrátenie balíka späť odosielateľovi. Zbytočné straty. Radšej si zohnať kartóny, je to istejšie a tým sa už nemá zásielka ako poškodiť.
mne raz prisiel kocik len zabaleny v ciernom plastovom velkom vreci co sa dava na odpadky, chvalabohu ze sa mu nic nestalo ked som videla stav toho sacku 😖 potom mi prisiel iny kocik zabaleny uz v pevnom tvrdsom igelite komplet obaleny lepiacou paskou ktora na nom spravila dalsiu ochrannu vrstvu ale aj to nebolo bohvieco, chvalabohu ani tomu sa nic nestalo po prevoze. ja som kocik posielala vo velkej krabici a podla mna je to tak najbezpecnejsie, ono ide aj cosi provizorne poskladat z viacero rozlozenych krabic a kartonov a riadne to velkou lepiacou paskou poprepaskovat, staci ist nabrat nejake krabice do vacsich hypermarketov
Ja som posielala kočík kuriérom Slovenskej pošty v krabici, 2x, všetko prebehlo v poriadku.
@mackaso ked ste z myjavi je lepsie potom info na tychto linkach lebo to je po uzloch http://www.posta.sk/kontakty/expresne-sluzby
Som zo Sobotišťa, ďakujem za info, môže sa teda kolega zastaviť zajtra po tú krabicu, ďakujem
Ahoj , ja som kočík celý na hrubo obalila tzv. stretch foliou ( taká ako potravinová len vo veľkom kotúči ) a navrch som nalepila adresu. Daj si radšej aj poistiť, posielala som cez slov. poštu.