Ako vyrovnať šilt na kočíku?

dididudu
1. dec 2021

Ahojte... prosím vás potrebujem radu, kúpili sme kocik a silt je úplne krivý zdefornovany ako bol natlačený v škatuli. Volala som na predajňu ze čo to, povedali ze to sa vyrovná samo. Prešiel mesiac nic tak ci nemáte nejaké domáce rady čím by som to narovnala aby bol ten silt pekný ďakujem.

agacela
1. dec 2021

Nahrial by som to fenom a niečím podložila… vankúše aby to trosku vytláčalo…. ale pozor aby si nespalila vtchnu textíliu….

dididudu
autor
1. dec 2021

@agacela jansom rozmýšľala nad žehličkou

agacela
1. dec 2021

@dididudu opatrne so žehličkou …možno cez nejaký uterák to nahriat …

dididudu
autor
1. dec 2021

@agacela no vyskusam dúfam ze sa to narovna

dzejsik
1. dec 2021

@dididudu v Trendy Baby v nejakom videu svojom raz ukazovali čosi takéto, čo s tým zvyknú vyrovnať striešky vystaveným kočíkom

dididudu
autor
1. dec 2021

@dzejsik jeej ďakujem za radu

dididudu
autor
1. dec 2021

@dzejsik dá sa to niekde kúpiť alebo len objednat

dzejsik
2. dec 2021

@dididudu to popravde neviem, nebolo mi treba, ale skus sa spytat v drogerkach

simaleja
2. dec 2021

@dididudu objednať priamo dedra stránka

agacela
3. dec 2021

Tento sprej ti ale nevyrovná plast ktorý je dnu ohnuty …. Toto je na textiliu

dididudu
autor
3. dec 2021

@agacela cize asi len ta žehlička alebo fen

agacela
3. dec 2021

@dididudu áno mala som podobný problém … my sme mali dvojitý silt … len naozaj veľmi opatrne alebo reklamovať kočík

dididudu
autor
3. dec 2021

@agacela myslite ze reklamácia na toto bude platiť?

agacela
3. dec 2021

@dididudu skúsila by som … veď je to deformácia kočíka… Ak ho ešte nepoužívate , skúsila by som

dididudu
autor
4. dec 2021

@agacela praveze mam ho cca mesiac co sme ho kúpili a hneď ho aj používam to sme už kupovali sportiak

agacela
4. dec 2021

@dididudu skúste aspoň do predajne zavolat že mate taký problém …. Určite povedia či sa to oplatí posielať na reklamáciu alebo vyskúšať doma vyrovnať

dididudu
autor
4. dec 2021

@agacela ved som volala hneď ako sme kocik poskladali a povedali mi ze to sa vyrovná casom

skyahiah
28. júl 2022

@dididudu podarilo sa vtedy vyrovnat? Mam podobny problem, kupila som striesku z bazaru a total preliaceny silt.. (britax b-motion)

feketka
24. jan 2024

Mam rovnaký problem.dnes mi prisiel novy kocik a silt na strieske je skaredo krivý a hrozne mi to vadi..da sa to nejak napraviť?