Ahojte. Prosim o radu, ako mozem ochranit dietatko pred vetrom, dazdom a snehom vo vanicke, ked mam neroztahovaciu striesku a otvor je velky. Dakujem za kazdu dobru radu. Eva
@eva64 pred dažďom a snehom plastenkou. Nánožník nemá náhodou možnosť zdvihnutia tak aby chránil pred vetrom? Ak nie tak uchytiť napr. plienku tak aby chránila pred vetrom ale nechala otvor na výmenu vzduchu v kočíku....
Su take clony, co sa pripnu na striesku kocika a potom uviazu niekde na spodku alebo o konstrukciu - mozu chranit pred vetrom alebo v lete pred slnkom. Ja poznam len znacku Dooky design ale su mozno aj ine.
@eva64 vyrobca nepredava doplnujuci diel?
dazd/sneh jedhnoznacne plastenka igelitova. Co sa tyka sitia, videla som aj tu vo fotoalbumoch zeny co siju kadejake "vychytavky" ku kocikom. A to by sa skor upevnovalo o tu konstrukciu a nenasivalo na tu povodnu. Teda to by som ja osobne v ziadnom pripade nedala robit 🙂
Pripadne mozno niekto poradi, ked napises o aky kocik ide (ak to niekto sikovny bude citat, alebo niekto kto ten kocik ma)
Na niektore kociky sa da dorobit este jeden predlzovaci diel alebo cela strieska. Skus pogooglit..