Ako vyriešiť nerozťahovaciu striešku na vaničke?

eva64
7. jan 2022

Ahojte. Prosim o radu, ako mozem ochranit dietatko pred vetrom, dazdom a snehom vo vanicke, ked mam neroztahovaciu striesku a otvor je velky. Dakujem za kazdu dobru radu. Eva

selest
7. jan 2022

Na niektore kociky sa da dorobit este jeden predlzovaci diel alebo cela strieska. Skus pogooglit..

martina1201
7. jan 2022

@eva64 pred dažďom a snehom plastenkou. Nánožník nemá náhodou možnosť zdvihnutia tak aby chránil pred vetrom? Ak nie tak uchytiť napr. plienku tak aby chránila pred vetrom ale nechala otvor na výmenu vzduchu v kočíku....

ja_mama
7. jan 2022

Su take clony, co sa pripnu na striesku kocika a potom uviazu niekde na spodku alebo o konstrukciu - mozu chranit pred vetrom alebo v lete pred slnkom. Ja poznam len znacku Dooky design ale su mozno aj ine.

eva64
autor
7. jan 2022

@eva64 dakujem vsetkym za rady, zaujal ma ten predlzovaci diel, len to by chcelo sikovnu krajcirku, aby som neprisla o kocik👍

pondelok01
7. jan 2022

@eva64 vyrobca nepredava doplnujuci diel?

simca06022011
7. jan 2022

dazd/sneh jedhnoznacne plastenka igelitova. Co sa tyka sitia, videla som aj tu vo fotoalbumoch zeny co siju kadejake "vychytavky" ku kocikom. A to by sa skor upevnovalo o tu konstrukciu a nenasivalo na tu povodnu. Teda to by som ja osobne v ziadnom pripade nedala robit 🙂
Pripadne mozno niekto poradi, ked napises o aky kocik ide (ak to niekto sikovny bude citat, alebo niekto kto ten kocik ma)

lienka3
7. jan 2022

@eva64 dobry den, skuste na fb stranku nellytex, pani sije nove striesky, nove potahy na kociky, jej praca vyzera sikovne a chvalia si ju. Ci neporadi 😀

eva64
autor
11. jan 2022

@lienka3 dakujem pekne👍