Máte dobrý nápad, ako vyčistiť poťah kočíka - strieška, madlo, sedadlo, keď sa poťah nedá dať dole? Vďaka za každý dobrý nápad.
@simca06022011:
Poyvsavat jasnacka pred tym 😉 Moje deti vedia namrvit aj z bananu, tak si vies predstavit, ako vyzera kociar po asi dvoch dnoch 😉 😀
Hubkou to urcite tiez ide super. Ale ja som automaticky zobrala tu zazracnu handricku, kedze uz take bezne medzicistenia idu s nou super 😉
vonku hadicou 😀 predtym som ho vycistila normalne handrickou namocenou vo vode s praskom (gelom) na pranie a potom poriadne vystriekala hadicou, aj kolesa, aj spodny kosik, vsetko a nechala som to uschnut na slnku 😉 potom som konstruciu silikonovym sprejom nastriekala aby nevrzgala, tak isto aj kolieska.. nie celu konstrukciu, len spoje 😀
ja mam kocit co sa da pekne rozobrat a vyprat...a ked ty nemas tak mas jedinu moznost----zoberies kefu,saponat a ides ...hadica ,voda,dvor ci les...
@adeli79:
Ja som neodobratelne casti potahu cistila tak, ze som si handricku namacala do vody, v ktorej som rozpustila gel na pranie na farebne pradlo. Tou mikrovlaknovou handrickou som to dobre vydrhla. Potom som to utierala handrickou namocenou do cistej vody. Pekne mi vysli kadejake flaky, aj od vody, co sa mi spravil taky okraj, ked sa raz vyliala flaska s vodou. Potom som to nechala preschnut na balkone.
Ked je iba trochu zababrany od keksov a pod., tak ho cistim iba vlhkou mikrovlaknovou handrickou.