Ahojte maminky, potrebovala by som radu. Mame 14 mesacneho synceka (chodit zacal pred 3 tyzdnami dal si nacas) a o par dni sa nam narodi druhy pokladik.
Rada by som vedela vas nazor na kupu surodeneckeho kocika. Vsetci v okoli ma odhovaraju zevraj ho nebudem potrebovat no ja sii neviem predstavit ako budem fungovat.
Korunkami neoplivame ako vacsina mladych manzelskych parou. Cize vyhodit tolke peniaze zbytocne by ma mrzelo. Otazka preto znie kupovat? A ak ano aky?
Dakujem mamina elka
Na skejtiku nam urcite neobstoji. Tiez nad nm uvaujem vela zien ho odporuca o ako hovorite nieje najlacnejsi:( mozno natrafim ese na nejaku mamicku ktora ho preda lascnejsie a tym nam velmi pomoze 🙂
ked ti začal ešte len teraz chodiť tak určite budeš aj pre neho potrebovať kočík,lebo podla mna 14 mesačne dieta nevydrží na skejtíku dlho stat,takže moja rada znie,že by som určite investovala do toho surodeneckeho kočíku,ved si môžeš kupiť aj tu na modrom koníkovi v super stave použitý
@elka91 jednoznačne kočík kúpiť. Blbé poznámky, že ho nebudeš potrebovať by som uplne ignorovala. Nech si tí dotyční uvedomia, že väčšinu času budeš s deťmi zrejme sama. 14-mes. dieťa je ešte velmi male aby fungovalo bez kočíku + počítam, že si v kočíku aj pospí.
Prvý ma tiež napadol babyjogger city select ako píše @zuzkava 😉 Je super, že v prípade potreby ho môžeš použiť iba pre jedno dieťa.
este stoji za zvazenie ci nahodou nebyvate v panelaku - ci sa ti kocik zmesti do vytahu... a ci planujes takto na zimu dlhsie kocikovacie prechadzky alebo len nutne polhodinove vyjazdy napr. do obchodu (budu mrazy a na jar by si si uz mozno vystacila aj s jednym kocikom)... dalej si zvaz ako ti starsi obsedi v kociku ci sa uz teraz nepyta z neho von (ci nebude chciet chodit po snieziku)...
z vlastnej skusenosti - tiez som bola v podobnej situacii - nemali sme surodenecky kocik (prave kvoli tomu vytahu) - prezili sme a usetrili sme, ale ked nechces minimalne toho pol roka len prezivat, tak kup...
Aj ja by som ti určite odporúčala kúpiť kočík, ja mám síce dvojičky ale myslí, že by vyhovoval aj kočík Peg perego duette sw, aj ten sa dá používať ako súrodenecký, niektoré mamičky ho na bazáre predávajú za dobrú cenu, navyše ho môžeš v pohode používať do troch rokov detí.
Dakujem velmi pekne za rady. Musim zvazit vsetky rady a postrehy no kazdopadne kocik kupim len nevem ci tolke korunky obetujeme alebo skutocne radsej nieco vacsie za menej.
nepomohol by skejtik ?alebo niekto to vola stupienok?
my sme si kupili babyjogger city select kočiar (nie je lacny ale nedam na nho dopustit)a bola som velmi spokojna - mali sme deticky tak po sebe ako vy.starsia dcerka sa este rada povozila v kočiary a pre mna to bolo praktickejsie.