Kúpiť hlboký a športový zvlášť alebo spolu? Kdesi som čítala, že je to tak lepsie, lebo športová časť z 3 kombinácii je nejaká neforemná/velka. Mal by mať väčšie kolesá, aj keď prevažne budem jazdiť v meste. A väčšiu odkladaciu časť pod kočíkom. A aby dobre vyzeral. Dajte tipy 🙏
My sme kupili dvojkombinaciu. Je pravda, ze sportova cast je trochu horsie spratnejsia, ale vyhovuje nam, ze mame vsetko v jednom style a len vymenime vanicku, ked bude treba, nemusime doma skladovat dva kociky.
My sme kupili BabyStyle Prestige3. Je velky, vhodny hlavne pre zimne babatko a ma v cene kompletnu vybavu...
Vela záleží od ceny,ktorú ste ochotná investovať,mala som joolz - max. spokojnosť, z vlastnej skúsenosti chodníky v meste sú často v horšom stave ako na dedine, pre aktívnych rodičov je super Thule kočík aj baby jogger city elite
Ja som mala trojkombinaciu, ale viac by som nekupovala isto. Nakoniec sme museli i tak dokupit sportovy kocik zvlášť, skladny do auta, kedze z trojkombinacie sa mi nezmestil do kufra. Kocik ako vanicka bola ok, veľká prakticka, vajco strasne maličké do 4mes iba, a športový iba do okolia bez auta. Ja by som odporúčala vsetko zvlášť.
Za mna urcite CYBEX ja som kupila pred mesiacom a som max. spoko a akurat vcera mi prisiel kupon na 12% zlavu CYBEX12 z babetkova ma skoro porazilo😩
Samostatny najlepsie, ale ja pri druhom kupujem dvojkombinaciu, lebo samostatnych hlbokych vela nie je, alebo sa mi vobec nepacia. Ale mam aj samostatny sportiak po prvom dietati a vajicko kupujem tiez osobitne 🙂