Ako vybrať kočík?

15. nov 2022

Kúpiť hlboký a športový zvlášť alebo spolu? Kdesi som čítala, že je to tak lepsie, lebo športová časť z 3 kombinácii je nejaká neforemná/velka. Mal by mať väčšie kolesá, aj keď prevažne budem jazdiť v meste. A väčšiu odkladaciu časť pod kočíkom. A aby dobre vyzeral. Dajte tipy 🙏

babovka2321
15. nov 2022

Samostatny najlepsie, ale ja pri druhom kupujem dvojkombinaciu, lebo samostatnych hlbokych vela nie je, alebo sa mi vobec nepacia. Ale mam aj samostatny sportiak po prvom dietati a vajicko kupujem tiez osobitne 🙂

7lenka11
15. nov 2022

My sme kupili dvojkombinaciu. Je pravda, ze sportova cast je trochu horsie spratnejsia, ale vyhovuje nam, ze mame vsetko v jednom style a len vymenime vanicku, ked bude treba, nemusime doma skladovat dva kociky.
My sme kupili BabyStyle Prestige3. Je velky, vhodny hlavne pre zimne babatko a ma v cene kompletnu vybavu...

riskoh
15. nov 2022

Vela záleží od ceny,ktorú ste ochotná investovať,mala som joolz - max. spokojnosť, z vlastnej skúsenosti chodníky v meste sú často v horšom stave ako na dedine, pre aktívnych rodičov je super Thule kočík aj baby jogger city elite

ivette1223
15. nov 2022

Ja som mala trojkombinaciu, ale viac by som nekupovala isto. Nakoniec sme museli i tak dokupit sportovy kocik zvlášť, skladny do auta, kedze z trojkombinacie sa mi nezmestil do kufra. Kocik ako vanicka bola ok, veľká prakticka, vajco strasne maličké do 4mes iba, a športový iba do okolia bez auta. Ja by som odporúčala vsetko zvlášť.

amalia1010
19. nov 2022

Za mna urcite CYBEX ja som kupila pred mesiacom a som max. spoko a akurat vcera mi prisiel kupon na 12% zlavu CYBEX12 z babetkova ma skoro porazilo😩