Ako ste spokojný s kočíkom Mamas and Papas Mylo?

evitaa777
8. aug 2011

Maminky,ako ste spokojne s tymto kocikom?yaujima ma hlavne sportova cast,kedze uz mam vacsie dietatko...

marashy
8. aug 2011

@evitaa777 Ahoj, ja tiež si plánujem kúpiť tento kočík a písala som si tu s jednou babenkou a je veľmi spokojná zatiaľ s kočíkom tuším ho má od marca..., takže používa zatiaľ hlbokú časť . Je to novinka tak ho asi nemá veľa báb...

evitaa777
autor
8. aug 2011

@marashy ano,je este novy a neznamy,maminky si radsej kupia vacsinou overene klasiky ;) ja som ho bola dnes pozriet a je uzasny,neobvykly,neprehliadnutelny..ja som maniacka na kociky a taku velku vanicku,aku ma tento,som este nevidela na ziadnom kociku..akurat,co mi vadi,strieska je tenucka,celkovo sportova sedacka je akoby labilnejsia,konstrukcia ale pevna..tak neviem,este pockam,ci sa nejake maminky majitelky tohoto vozidielka najdu a podelia sa s nami o nazory ;)

marashy
8. aug 2011

@evitaa777 ja som ho tiež videla na živo a zaľúbila som sa teraz ma akurát trápi jedine to , či budem spokojná s kočíkom, lebo keď už človek dá zaň toľko peňazí tak nech je maximálne spokojný. No áno strieška je fakt tenká, ale zase tá vanička je pekne hlboká a keď tam zababuším bábo tak hlavne že tam nebude fúkať a neneprší, svoju funkciu splní...Ja som sa bála tých predných kolies nakoľko sú malé a ja mám termín v januári, takže mesiac budeme musieť nejako zvládnuť sneh... mne sa práve zdala, že je pevná, zase je to do max 15kg tak by to nemalo byť labilné ale pravda je že som bola zameraná na vaničku, takže ak najbližšie tak si dobre pozriem aj športovú časť. Aká farebná kombinácia sa ti najviac páči?

kaciiatko
6. sep 2011

Ahojte! ja mám tento kočík a som s ním maximálne spokojná. Zatiaľ síce stále používame vaničku, no už čoskoro prechádzame na športovú časť. So strieškou nevidím žiadny problém, pretože keď je bábo na prechádzke, má predsa cítiť vzduch na tvári a strieška predsa nie je základom tvorby tepla v kočíku. Dokonca v lete sa dá povyhrnúť, je tam sieťka, takže prúdi vzduch aj pod strieškou, keď sú veľké úpeky. Predné kolieska sami otestujeme až teraz v zime,ale nemyslím si, že to bude problém. S kočíkom sa výborne manipuluje, vanička je naozaj pristranná, madrac sa dá vyvýšiť (ak by malo bábo reflux-náš prípad). Dúfam že som aspoň trochu pomohla.

vierka84
17. dec 2011

baby, ktore mate tento kocik ... je mozne priputat vanicku do auta?

keiri
30. dec 2011

Ahojte, aj ja by som chcela vediet ci sa MYLO vanicka da priputat do auta?

infp
4. okt 2016

prosim ma niekto kocik mylo v zltej farbe? len potrebujem vediet ako ta zlta nazivo vyzera, dakujem

rubia10
Autor odpoveď zmazal
Zobraz