http://www.mothercare.com/Britax-B-Mobile-Strol... - mate ho niekto? Ako ste spokojne? Ma vpodstate vsetko, co potrebujem (hladam lahucky kocik, skladny, pre dieta starsie ako 1 rok, so spojenou ruckou), ale nepoznam nikoho, kto ma s nim osobnu skusenost.
Tilly, ten sa mi paci tiez, to je druhy v poradi vo vybere. 😅
Krasne kociky, v akych cenach sa pohybuju? A idu do lahu? Nemusi byt uplny, len aby sa babo vyspinkalo relativne v pohode a zmesti sa tam aj 2 rocne babo?
@deina preco chces spojenu rucku? Pekne vyzera aj mark q 😉
@luciferova, preto, aby sa lahko ovladal len jednou rukou - druhu nech mam volnu pre starsieho.
@deina rozumne, akych mas este favoritov?
Este Peg Perego ma nieco nove, ale tieto dva sa mi zdaju lahsie, skladnejsie. 🙂 Aj ten Britax vyzera fajn, pekny je, aj Luna, vlastne to vyzera takmer rovnako.
A je dosť široký a dlhý aj pre 2,5 ročné dieťa. Dakujem
hmmmm, s tou ciernou konstrukciou je paraaaadny 😵
@cherryblossomgirl - tak pisu ze celkove odpruzenie, aj som videla som pod prednym kolesom pruzinu, ale nejak silne som to nepocitovala, kocik nehupal, ani nic podobne... no mozno keby tam nebola, tak hrka ako zapp 😅 inak som s nim bola spokojna, bol priestranny, lahko sa ovladal aj vdaka spojenej rucke a ticho isiel... uz ma novych majitelov, dufam, ze si ho uziju ako my
@dosa dakujem
@dosa, super, ze nehrka a este je aj priestranny. Zmesti sa tam vpohode dieta (take vyssie) vo veku mojho Matka?
@cherryblossomgirl, ja ho este nemam, nakoniec az teraz idem kupovat kocik a tento sa zda, ze mi najviac vyhovuje. Len som ho este nevidela nazivo, ale asi ho tuna ani neuvidim, rozmyslam, ze to risknem a objednam si ho. Ten s ciernou konstrukciou...
Cierny kocik na leto - blbost, ci da sa?
@deina - urcite zmesti, moj je tiez tak cca, a vozili sme sa v nom este pred mesiacom, a v zime aj s fusakom, nebol ziadny problem. ak ti to pomoze, mam este rozmery: sedenie pod kolenami je siroke 34, smerom dozadu sa zuzuje na 30 cm (je to taky lichobeznik), to je potom aj sirka opierky, hlbka sedenia je 19 cm a vyska operadla je 46 cm.
Aaaa uz som nasla, ze existuje aj madlo (http://www.otto.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WF...). 🙂
madlo ku kociku maju aj v babymarkete na vajnorskej v BA
@deina - no ak by si nezohnala ten "original", alebo ake to vlastne je, tak ja som nan nosila madlo z chicco multiway, to je presne take iste ako to v tom linku a pasuje na chlp...
Má tento kočík polohovanie nožičiek? Dakujem
zdravim kočky, chcem sa opytat na sirku sedenia lebo to nikde neviem najst ci tam ma babatko dost priestoru. dakujem
Ahojte, nemate alebo nebudete mat niekto na predaj tento kocik?
@deina kupila si ten britax b mobile? ako je to s tym odpruzenim? nehrkoce ti napr. na zamockej dlazbe v meste? a netlacia sa kamienky do kolies? ja ho chcem tiez kupit, no neviem ci to nema rovnake kolesa ako Baby Jogger City Micro - a ten mozem mat za 100 USD z USA, tak proste sa neviem rozhodnut..... a na zivo som ich velmi nevidela po obchodoch...... inak su vo vela rovnake, akurat Micro sa da zlozit jednou rukou a v druhej mat dieta.....a aj vahovo je myslim o polkila lahsi..... aj skladnejsi..... ak sa rozhodnem pre Britax chcem si byt ista ze fakt nebude hrkotat po chodnikoch po meste.....
ja ho mam trojkolesovy. kupila som ho ako kocik do auta, ale ovela radsej ho pouzivam aj bezne do mesta namiesto velkeho sportaku. je sikovny a vsade ho vynesiem 😉