Ahojte,
zvazujeme nakup cyklovozika, problem ale je, ze nasa dcera nechce byt ani v normalnom sportovom kociku - Book Cross Peg Perego. Mame vyhliadnuty od thule za cca 1400 eur, co mi pride dost velka investicia na to, ak by sa jej nepacilo byt ani v tomto. Kocik chceme vyuzivat pri nasich sportovych aktivitach - beh, korcule, bicykel. Mate prosim niektora podobne skusenosti? Ako vase dieta reagovalo na cyklovozik? Dakujem.
@iwetkuska Cyklovozik je urcite dobra volba, ak ste aktivni a vela sportujete alebo cestujete. Thule je spicka, ta investicia sa oplati (v konecnom dosledku ide hlavne o bezpecnost a pohodlie). My mame starsi thule/chariot a nase obidve deti sa v nom velmi radi vozia, nemali sme nikdy problem ani na celodennych alebo aj dlhsich vyletoch. Ak mas moznost, skuste si najprv vozik pozicat (viem, ze v BA su pozicovne, alebo mozno mate znamych), aby ste si to mohli aj s dcerkou vyskusat.
My mame starsi thule a syn sa tiez velmi nechcel kocikovat, ale v cyklovoziku spal. Samozrejme, ked bol hore, tak revy vresky (on bol celkovo velmi uplakany). Napriek tomu, takmer kazdy den som ho vyuzila, lebo tam potiahol aj 3 hodiny v kuse, co inde tolko nenaspal. Investiciu vobec nelutujem, uz ho vyuziva mladsia. Tiez si myslim, ze je vela zaujemcov, ktori by ho kupili z druhej ruky a ponuky je dost malo.
Asi by bolo najlepsie, kedze to nie je vec za par korun, aby ste si ho najskor skusili niekde asi len pozicat a ked uviditem ze sa to malinkej paci, tak az potom by som ho kupila. Podla mna by to stalo za to a nie kupit a pridete nakoniec na to, ze tam vobec nechce byt☹