Ako pripevním pásy na kočík Peg Perego?

misy01
16. feb 2012

Dnes som zrusila vanicku a davala som na podvozok potah. Isla som presne podla navodu a pri pripevnovani pasov som narazila na problem a neviem ako dalej. Neviem kam mam pasy priskrutkovat. Prosim, ochotne maminky aby ste mi bud popisali alebo jednoducho odfotili ako tie pasy na kociku su primontovane. Odfotila som navod v bode odkial sa neviem pohnut, dalej skrutku a maticu ktore neviem kam dat, tak dufam, ze sa to da pochopit a ze mi niekto poradi.... Dik.
Nedali sa mi sem pridat fotky, tak su v mojom fotoblogu.

kacka.l
17. feb 2012

V zádové opěrce jsou jakoby dvě dírky na každé straně jedna. A matka se dává jakoby dospod, je tam na to vyhloubení. nemůžu nafotit, kočár už nemám.

misy01
autor
17. feb 2012

@kacka.l Dakujem za odpoved..... ale aj tak neviem najst tie dierky .... co tam vidim dve dierky tak tie su moc velke na tu skrutku a nie je tam priehlbina zospodu. Fakt uz neviem kam mam pozerat.

kacka.l
18. feb 2012

Matka se dává jakoby zespod od košíku do boku, asi váce neporadím. Co se zajít kouknout do nějakého obchodu.

teritera
18. feb 2012

No já taky neumím prostrčit těma dírkama ty ,,šraky,, ta dírka je malá

kacka.l
18. feb 2012

Holky,ale do té dírky dáváte jen šroubek, který ty šraky drží, jakoby leží na tom plastu a jen ten šroubek prostrčíte do té dírky a zespod nasunete matku..Né ty šraky cpát do dírky.. Zkuste poprosit holky v diskusi peg perego gt3 2009, mají kočáry,třeba to nafotí.

misy01
autor
22. feb 2012

Ahojte. Dakujem za odpovede. Uz som na to prisla. Take tie modre matice mi vypadli ked som kocik rozoberala a davala na neho vanicku a teraz som nevedela kam vlastne patria. Musela som znova vytiahnut chrbtovu opierku a tie matice sluzia zaroven ako zaslepky do tej casti chrbtovej opierky co sa zasuva do konstrukcie kocika a potom sa tam daju naskrutkovat aj tie skrutky co drzia pasy - inak mi skrutky vypadavali. Matica sa nenasuva zospodu ale vlastne je vo vnutri tyciek, takze nevypadne ked sa pasy odsrobuju.