Ako prerobiť fusak?

milka1978
26. okt 2012

Ahojte maminky .... mám doma taký starší fusak na zimu, krásny modrý s bielou kožušinkou vo vnútry ... pravdou je, že ešte ja som v ňom spávala ako batoľa 😀 ... no vtedy ešte svet nepoznal autosedačky - vajíčka .... preto sa chcem opýtať či náhodou niektorá z Vás neskúšala prerábať, resp. vystrihnovať a poobšívať dierky na fusaku na popruhy čo sú vo vajíčku? dá sa to vôbec? nepoškodí sa mi nejako fusak? pripájam aj foto aký typ fusaku mám ..... ďakujem za všetky typy

luciferkax
26. okt 2012

AHoj, ja som si takto prerobila už dva fusaky 🙂 Prvý bol bez kožušiny, ten šiel lahšie 🙂 normálne vystrihni dierky (rovnú čiaru) kde potrebuješ mať otvory a ja som potom ručne ihlou a niťou obšila, celé dookola, aby sa mi to nepáralo dalej. tens kožušinkou, ako máš ty, som dávala stehy, tesne vedľa seba... drží 😀 😀

milka1978
autor
26. okt 2012

@luciferkax a nemohla by si mi prosím ťa premerať ako ďalko alebo ako vysoko tie dierky mám vystrihnúť? myslím aby sedeli do nich pásy

luciferkax
26. okt 2012

To záleží od kočíka, takže moje meranie by ti bolo zbytočné... Jeden som si robila do vajíčka, pretože tam sú diery bližšie pri sebe, normálne som fusak položila do vajíčka a tam kde začínajú poopruhy, som fixou urobila čiarku a vystrihla :D :D na športovom boli zas vačšie medzery medzi dierami :D

milka1978
autor
26. okt 2012

@luciferkax aha? no tak dúfam, že ho nedoj..... lebo by ma to mrzelo 🙂 ..... a ešte nitku na obšívanie si použila nejakú hrubšiu? alebo tenšiu?

luciferkax
26. okt 2012

@milka1978 Neboj, ked somto zvládla ja - totálny antitalent 😀 😀 😀 😀 nitku takú normálnu, mám doma asi len dve farby 🙂 🙂 🙂

milka1978
autor
26. okt 2012

@luciferkax aha? super tak ja sa do toho skúsim pustiť .... a výsledok dôfam, bude stáť za to ..... tiež nie som nejak extra šikovná do takýchto prerábok .... čo treba zašiť zašijem ale takéto veľké veci si netrúfam .... no budem musieť, lebo v autosedačke drobca nepripútam

luciferkax
26. okt 2012

@milka1978 šak to :D ale držím palce, verím, že to zvládneš :D