Ako opraviť zlomenú opierku na kočíku Passo?

sosanna88
7. dec 2013

Zdravím. Máme kočík Passo a na tej sportovej verzii sa od zaciatku otrasne manipulovalo s tou opierkou na chrbatik, islo to tazko a samozrejme sa mi podarilo to zlomit...ale nie tu tycku ale jednu tu zarazku o ktoru sa to vlastne zapiera...neviem ci ma chapete...je jasne, ze na reklamaciu mozem zabudnut kedze som si to sposobila sama...len sa chcem opytat, ci naaaaaaaaahodou nemate niekto s tymto skusenost, ze sa vam to na kociku zlomilo, ci ste to nejako vedeli opravit alebo ste davali uz len vankus za chrbatik aby vam mohlo dieta sediet, co momentalne robim ja ale je to hruza. Mala ma len 10mesiacov cize kociar este budem potrebovat.

e_kociky
9. dec 2013

Určite to zreklamuj. Som distributérom tohto kočíka, určite výrobca nebude mať problém s opravou. Jednoducho ti vymenia to ozubené koliesko a bude to riadne fungovať. Kontaktuj predajcu kde si kočík kúpila, opravu ti isto radi sprostredkujú 😉

janajancikova
22. apr 2015

Mam aj ja otazocku tiez mame tento kociar a suhlasim ze manipulovanie so sportovou castou je katastrofa..ja mam tiez jeden zub zlomeny ale na koci sa mi ta tycka podarila ohnut ktora zapada medzi zuby...teda nie mnbe ale mame...len problem je v tom ze kociar uz nieje v zaruke...vedeli by mi to opravit aj za poplatok?narovnat tu tyc a to ozubene koleso nove?