Ako opraviť roztrhnutú penovú rúčku na kočíku?

lucmarc
24. júl 2012

Ako by ste to riešili?Začala sa mi trhať, "drobiť", vyzerá to strašne, kočík je ešte v poriadku. Maminky čo ste prerábali kočíky vedeli by ste poradiť?Ďakujem 🙂

lejlla
24. júl 2012

to by zaujimalo aj mna,mne sa stalo to iste ☹ ,takze vdaka za otazku 😉

michaela.g
24. júl 2012

@lucmarc videla som potah na rucku.. TO by sa ti nepacilo? Usit potah na to? Samotne mdlo mozes potom oblepit lepiacou paskou a na to natiahnes navlek...

ivv
31. aug 2012

riesila som podobny problem. opravila som to paskou, ktora sa obtaca na rukovate tenisovych rakiet 😉 perfektne to drzi a aj uchop je lepsi ako pri pene 🙂 dostat to v hociktorom sport shope a v baleni ich zvykne byt viac ak chcete obtocit celu rucku a nielen poskodenu cast.

babymarket_sk
31. aug 2012

Na niektoré značky existujú aj návleky napr. teutonia...alebo kontaktovať dodávateľa danej značky a vymeniť rúčku ako náhradný diel...

gerich
14. sep 2012

aj je to len puknute, ze to nie je vytrhnute a ziaden material tam nechyba, tak to ide perfektne sekundovym lepidlo, streknite trochu lepu a potom pritlacit k sebe, tak ako to bolo v povodnom stave, podrzat a je to!

lalipop
14. sep 2012

nam pomohlo tiez sekundove lepidlo

strihalka
14. sep 2012

Tak ako pise @ivv aj my opravovali rucku na concorde..my meli jen kovovou rucku, tak jsem sehnali take ty trubky izolacni na vodovoni trubky to sme nastrihli, a oblepili tim tu rucku, oblepili jsme to oboustranou paskou na koberce, a na tu jsme pote daly cyklo pasku🙂konce jsme pro jistotu prilepili vterinovym a drzi a drzi a drzi 🙂