Ako dlho ste používali kočík?

sedem
14. sep 2010

Ahojte, zvazujem kupu golfoveho kocika kvoli skladnosti do kufra auta a na rychle presuny, mala ma teraz 14 mesiacov, len neviem, ci sa mi este oplati moc do toho investovat, ci uz nevydrzat s tym, co mame...na zimu je golfac aj tak asi menej vhodny, kvoli malym kolieskam a v lete uz bude mat mala dva rocky...vozia sa vase deticky este v takom veku? Oplati sa mi este kupovat dalsi kocik? Dakujem za vsetky odpovede 🙂

burina111
14. sep 2010

ahoj, tak kde, náš behal okolo kočíka už v roku, kočík som predala keď mal 1,5roka, dovtedy v ňom iba spal. a mali sme aj golfač, ale obsedel v ňom tak 10minut, radšej ho tlačil...podľa mňa v zime kočík s malými kolieskami nevyužiješ...to si radšej nechaj športovú časť s poriadnymi kolieskami do snehu.

adetka
14. sep 2010

Mirka ma tri roky a devat mesiacov... a este sa obcas na kociku povozi 😉 ... ale to s nou chodim na cele dni von... a na vzdiualenejsie miesta...
je to praktickejsie... ako ju vlacit za sebou za ruku... alebo nosit na rukach ked nevladze 🙂
(je mi jasne, ze ma ine mamicky, ktore uz 15-mesacne deti neposadia do kocika, ukamenuju... 😅 )

hanka274
14. sep 2010

sedem, mozno aj na jar este vyuzijes... ak by si potrebovala fakt, tak kup...
adetka 😕 😕 😕 😕 3roky 9mesiacov a kocik??? waw 😅 😅 😅

anjelicek26
14. sep 2010

Do troch rokov a volaco urcite... mali sme uz len quinny zapp... na take flakanie sa po meste par hodin fakt idealne, ked sme sli s kamoskou na kavu, ona uz sla zo skolky, ale ja som chcela este ist do mesta po praci..ona utahana.. co ju budem nosit? Tak si sedela v kociku, nikoho to nejako nevzrusovalo. Praveze to bolo velmi prakticke...

Ja som zapp kupovala, ked mala dva roky. Drahy tiez tvrdil, ze preboha dalsi kocik v 2 rokoch. Ale velmi sme ho vyuzili. Na dovolenkach, kedykolvek sme niekam leteli, ci k nasim na Slovensko, ci inam... deti sa rychlo unavia... ona sa rada vozila...

lucula73
14. sep 2010

no my sme sa vozili do 2,5 roka..... 🙂záleží aj od toho,ako dlho a ako ďaleko chodievaš s malou von... 😉
a golfáč je ozaj dobrý len na leto.....mali sme dva kočíky....ale na zimu golfáč určite nie je vhodný.... 😉

lienockaa
14. sep 2010

ahoj..my sme kupovali golfac, ked mal maly 15 mesiacov, tiez kvoli skladnosti do kufra auta a na rychle presuny..spat v nom nikdy nespal..vyslo nam to prave dobre do leta, chodil sice uz vyborne, ale na vylety by nevydrzal a ked som nechcela, aby mi na nakupoch zdrhal pomedzi regaly, tak kocik bola rozumna volba..v zime sme golfac vonku nepouzivali, chodil peso aj po snehu..ale na jar sme znova golfac vytiahli, tentokrat len na rychle presuny v meste, cize od jari sme ho pouzili mozno 10x, aj to neviem ci..teraz budeme mat surodenca, takze bude starsi uz bez kocika..budeme mat 2,5 roka..

benne
14. sep 2010

my sme kupovali tiež ked mala 15 mesiacov a bývame pod tatrami,kde je snehu hojne. Máme taký lacnejší - zooty - ale v pohode. Ved chodníky, cesty odhrnaju, ked husto sneži a nestíhaju vo fujavici, to aj tak von nepôjdeš, alebo pešo. a využili sme aj nasledujúcu zimu, ked somuž bola tehotnáa nosiť nákupy a dieťa, ktoré už nevládze sa nedalo. A teraz je už opraný, pripravený pre mladšieho, lebo sa mi už nezmestí do hlbokého, beťar jeden. Nedá sa sklopiť do úplne vodorovnej polohy, ale čim bola staršia aj tak jej začalo viac vyhovovať spanie doma. A ked už bola veľmi unavená, zaspala aj v poloľahu. akurát sa mi už toho tolko pri nákupoch nezmestilo pod kočiar a ušetrili sme 😀 😀 😀

katecameron
14. sep 2010

dlho sme pouzivali moj maly ma 3.5roka a este stale ked sa ponahlam alebo ideme nadlhe trasy ideme v kociku resp.golfacoch 🙂

catherine214
14. sep 2010

ved vo Svedsku sa vozia v kocikoch aj 6 rocne deti, treba si to ulahcit a nie nicit chrbticu, my sme vyuzili do 3 rokoch maximalne, mali sm ejeden golfac stale v aute.

qwerty01
14. sep 2010

nas mal 3 a pol a este bol v kociku ked sme isli do mesta nieco vybavyt a tak, este teraz ked dame drobca do kocika tak chce aj on, ale uz nie, uz musi sam chodit 🙂

zuzana76
14. sep 2010

my sme pouzivali 2 roky a 3 mesiace, ale maly uz zvladal chodit aj dost peso a ja som otehotnela, tak som kocik zrusila, mame do domu vela schodov a nechcelo sa mi zakazdym kocik vytahovat po nich, tak sme chodievali pesi alebo busom na dlhsie vzdialenosti.

juliagregor
14. sep 2010

starší nesedel v kočíku od 17 mesiacov, otehotnela som, tak si pomaly zvykal viac chodiť
teraz kočík používam, ale skôr ako vozítko pre hračky, stravu, oblečenie...deti idú vedľa neho, na zimu si však ešte kočík nechám
používam ho hlavne v obchodoch, aby mi neušli 😀

zucha
14. sep 2010

u nas sme prestali fungovat s kocik vzdy 2 mesiace po tom, ako zacali deti chodit. V jednom pripade bol odlozeny od 12 mesiacov a v druhom od 15 mesiacov.
Podla mna s dietatom sa chodi vonku nie na prechadzku, aby sedelo v kociku, ale na to, aby sa same unavilo a prevetralo.
V krajnom pripade, ked som sa potrebovala niekam velmi rychlo presunut, tak som pouzila golfac, ale to uplne vynimocne.

blumka
15. sep 2010

Terezka uz od roka a pol nechcela absolutne v kociku byt, takze na prechadzy sme chodili bez neho, ale ked sme sli do obchodu alebo som potrebovala aby mi ona niekam neodbehovala tak som ju priputala do kociara a slo sa...teraz je v kociari mladsia, takze Terezka uz pekne slape po svojich ale velakrat sa uz stalo ze som ich radsej vymenila, kvoli bezpecnosti aby mi nevybehla na cestu som Terezku dala do kociara a juli vzala na ruky 😀
Podla mna ak mas jedno dieta a neodmieta ti kociar ze v nom nevresti aleob nieco tak, tak sa ti golfac este zide 😉

cikyta
15. sep 2010

Krvopotne sme vydržali do 9 mesiaca ☹ (Aj to v nom len trošku pospať a hned von!) 😔

alusha
15. sep 2010

my sme pouzivali kocik tak do dvoch rokov, aj to nechcel v nom sediet, tak vacsinou to skoncilo tak, ze ja som tlacila kocik a on isiel peso... potom sa narodil bracek, tak sa vozi on a starsi chodi na prechadzky na odrazadle alebo trojkolke 🙂 🙂

andika10
15. sep 2010

ešte stále používa a to sme mali v lete roky a ešte plánujem aj na budúce leto, ale len preto tak dlho lebo mam dvojky

evickapooh
15. sep 2010

no vacsou dcerkou aj do 3 rokov ale mala ma 18 mesiacov a uz nevydrzi dlho v kocaru takze to je individualne

angua27
15. sep 2010

malý sa vozil do dvoch rokov. minulú jeseň už len sporadicky. už rok mi šporťák zapadá prachom. 😉

annie13
15. sep 2010

tak do roka a pol dlhsie nechcel a ked sa narodila mala uz vobec nie, a to som kupila aj surodenecky a uz sme ho aj predali lebo tam neobsedel
na prechadzky chodi na odrazadle alebo peso
na vylete sme ho mali v golfkach ale len ked zaspal

zuzul1310
15. sep 2010

Malý bude mať v októbri dva a teraz som ku šporťáku kupovala golfáč. Podľa mňa je tiež oveľa jednoduchšie dať dieťa do kočíka ako ho vláčiť na rukách keď idete nikam na pol dňa alebo na celý deň. Myslím si že golfáč v pohode využiješ dlhšiu dobu....

katuskad
16. sep 2010

my sme používali kočík tak do 1,5 roka, mala dostala som potom aj golfáč, ale v ňom sedela asi trikrát, a teraz nám kočíky prašivejú na terase. od toho roka a pol chodila všade pešo, každý sa aj čudoval že toľko vládze, ale ona je neúnavná. takže závisí aj od dieťaťa.

kingstonka
16. sep 2010

my sme pouzivali 5 mes hlboky, 5 mes sportovy a od vtedy golfovy az, do teraz ale to uz len hlavne na nakupy , rychle presuny.... byvame dost daleko od centra tak si to ulahcujem ... ale ked sa da tak samozrejme radsej chodi...

wighy
16. sep 2010

dnes ma dcerka 3 roky a kocik este vyuzivame, hlavne ako pisu baby ked sme vonku dlhsie a ideme na vacsie vzdialenosti, ked ma naladu ide peso a ked sa uz unavi tak si chvilu posedi

okolo roka tiez strajkovala ze chcela byt viac vonku ak ov kociku ale potom to preslo🙂

kape
16. sep 2010

Samko ma 2 roky a 1 mesiac a kociar vyuzivame len sem tam, ale zatial by som sa nevzdala ani velkeho Quinny Speedi a ani golfacov, co su zlozene non stop v aute aby boli vzdy po ruke. Vzdy sa najde nejaka prilezitost, kedy ten kociar potrebujeme. Velky si nechavam ak nas nahodou caka celodenny program mimo, aby si v nom pospal vonku,, je pohodlnejsi ako golface a golface su zas uzasne na dovolenke. Takze zatial nehrozi. Ale ak Tebe dieta nahodou uz teraz neobsedi, tak asi je zbytocne kupovat novy kociar.

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deina
17. sep 2010

Mne sice maly pekne vydrzal sediet v kociku, ale ako sa rozchodil, bez problemov zvladal aj dlhe trasy. Takze sme kocik prestali pouzivat, ked sa narodil mladsi (starsi mal vtedy 20 mesiacov), len svokra ho obcas vytiahla, potom som ho predala. On ho uz ale davno predtym nepotreboval, ale aspon som mala v com odniest nakupy. 😅

titkovamiriam
17. sep 2010

1 dieta rok potom kocik nechcel
2 dieta asi dva roky
3 dieta do 3 1/2 roka ked som chcela aj nakupit-ako to niekto pisal je to pohodlnejsie 😀 😀 😀 a nechcela som sa kocika vzdat lebo mi to bolo luto ze uz si pockam az na vnucatka 😀 😀 😀 😀 a marek bol lenivec rad sa vozil

bubelko
17. sep 2010

buggy sme kupovali ked mal lukas 9 mesiacov, kvoli skladnosti. na zimu sme mali klasicky sportovy a v tom bol este ako 1,5 rocny v zime. na leto sme potom znova vytiahli buggy a vozil sa v nom, ked sme isli niekam na cely den, lebo tolko nevladal este chodit. inak behal popri a tlacila som ho prazdny. takze sme ho vyuzili do nieco vyse dvoch rokov. ked sa narodil mladsi, prikupili sme k hlbokemu board, ale aj na tom sa vozil asi 4x a prestalo ho to bavit.
ale zalezi od dietata samotneho - mam zname, ktore vozia 4-5 rocne deti, takze asi tak 😉