Ako dať dolu striešku z kočíka Brio Go?

pslahorova
7. máj 2015

Poradite mi ako dam dolu potah zo striesky z kocika Brio Go z hlbokej aj zo sportovej casti? Popripade da sa dat dolu aj samotny potah z celeho kocika? Vdaka

ichbinich
7. máj 2015

@pslahorova
Podla toho, ktory model mas, sa da dat dole aj potah. Ale urcite sa da v pohode strcit do vane, osprchovat, umyt, zase osprchovat a strcit na balkon vyschnut 😉

Strieska: odpni suchy zips. Vyber tie "haciky", ktorymi je strieska pripojena ku ramu. Vyhrn trochu potah, aby si uvidela tu "rozdvojku", tie dve vystuzenia. Najdi si vhodny srobovacik. Odsrobuj tie vystuze z konstrukcie tej "rozdvojky". Staci na jednej strane. Latku stiahni. Ak chces, mozes si to odfotit 😉

Inak, na ceskom koniku bola (a mozno stale je) diskusia o Brio GO. Login ten isty ako na slovenskom, a raz to tam jedna mamina pofotila a dala cely postup. Skus si to najst.

pslahorova
autor
7. máj 2015

@ichbinich Dakujem , prisla som na to hned ako som to dopisala, nevedela som vytiahnut tu konstrukciu striesky z ramu kocika ale uz to mam aj oprane🙂 a mam posledny model este ako Brio Go.2014 kupovany a veru potah sa dolu neda dat skoda.

pslahorova
autor
8. máj 2015

@ichbinich Mam este otazocku, vo vlozke vanicky nema byt nahodou este nieco tvrdsie? lebo tie zeleza vo vanicke dost tlacia a ja si nepamatam ako to bolo ked som mala vanicku pred 3 rokmi.

ichbinich
8. máj 2015

@pslahorova
Hmmm, ja si na nic ine nepamatam... na ziadnu dalsiu podlozku... Moja vanicka je uz tiez rok a pol v krabici 😉