Ahojte, chcem sa spýtať s akým kočík ste spokojné? A kde ste kočík kupovali? ( net, priamo v obchode, prípadne ste boli v zahraničí)..
Ďakujem. 🙂
@ivonetta ja som vedela,aky chcem kocik uz davno. Takze ked na to prislo,zacala som si viac vsimat znacky tych,ktore by mi vyhovovali. Nakoiec som sla do kamenneho obchodu,kde mi podla mojich kriterii poradili presne ten vo mi vyhovoval a s nim som aj bola maxispokojna.
No kazda z nas ma svoje kriteria. Ja by som nechcela moderny,s otocnymi kolesami a nebodaj este aj malymi,co ma maly kosik ci vanicku.
Mne vyhovuje klasika,niekto zas klasicky kocik odmieta.. V kazdom ptipade je fajn mat okrem kocika aj daku satku,lebo nie kazde dieta kocik hned akceptuje. Moje druhorodene sa nan naucilo az po vyse 4m.,provordene dieta zas bolo v kociku spokojne od zaciatku...
Moj dokonaly bol Inglesina magnum. A k tomu ako alternativa,ked je dieta vacsie,obycko daka lacna bugina na pripady,ze sa ide do centra,keby dieta bolo unavene a na pripadnu letnu dovolenku k moru.
No my sme absolvovali aj slovenske dovolenky s inglesinou a s dvomi detmi..
Daktori potrebuju mensi kocik kvoli kufru,alebi ultra lahky,ak casto potrebuju chodit autom,ale ja som to nepotrebovala a raz ci 2x do tyzdna nalozit do kufra kocik muz zvladol v pohode. Kocik si pochvaloval i on.
Ďakujem Vám, ja by som chcela tiež skôr takú klasiku s veľkými kolesami. Tak začnem už trošku pozerať, že čo kde majú 🙂
@ivonetta toto je moj dokonaly.. Ked sa da nanto vrchny kryt/nanoznik alebo ako to nazvat,je z toho hlboky kocik..ovladatelna rucka-super do maleho nasho vytahu a kocikoval i 2r.bracek a prilis velki si to toez nastavili podla seba.. Mne maxi vyhovoval,odvozeny chlapec,neskor dievca.. Stale sa neviem odhodlat k inzeratu,aj ked uz tretie nebude..🙂
kočík si musíš vyskúšať, môže byť krásny ale nemusí ti vyhovovať. Ak si už nejaký vyberieš môžeš ho potom pozrieť na nete ak je lacnejší kúp tam, ale vždy si ho pred kúpou vyskúšaj. My sme kupovali z bazáru skoro nový a bola som spokojná, len manželovi nevyhovovala rukoväť lebo on je vysoký. Pozri tiež či má dostatočne veľké kolesá lebo do snehu s malými kolieskami to je horor. Takisto farba čierna nie je podľa mňa dobrá ani nič tmavé lebo v lete v hlbokom kočíku je potom strašne horúco. A takisto zváž či ti vyhovuje v smere alebo protismeru jazdy, nie všetky kočíky sa dajú tak dať. Ideálne sú prehadzovacie rukoväte ale to je na kočíkoch teraz už vzácnosť. A takisto váha kočíka ak nemáš výťah tak to je dosť dôležité. Dúfam že som pomohla. Držím palce aby sa v ňom dieťatku páčilo.