Aké výhody a nevýhody má kočík Valco Snap Ultra Sport?

helenka84
14. apr 2016

Mamičky, ktoré máte skúsenosti s týmto kočíkom, napíšte prosím výhody a nevýhody. Mám Cam cortina X3 trojkombináciu, ale uvažujem nad kúpou zvlášť športiaka. Prípadne mi poradte perfektný športiak s podobnými parametrami ako Valco Snap Ultra Sport. Hľadám pre osemmesačnú dcérku a aby bolo vhodné do troch rokov. Ďakujem za každú odpoveď.

8291
14. apr 2016

Ja mam valco snap 4 uz vyše roka a je to bomba kočaaar.uplne super

adulkaster
15. apr 2016

aj ja rozmýšľam nad Valco snap ultra sport, len neviem čo s tou sedačkou, ktorá sa nedá dať do úplného ľahu a tuším nemá ani odpruženie. tiež by mi pomohli rady mamičiek, ktoré ho už majú odskúšaný. malý rád spáva v kočíku. má už 10 mesiacov a ešte stále sa vojde do hlbokej vaničky Cam linea elegant (inak super kočík)

ukulela
24. júl 2018

baby, zienky, ... existuje adapter na kolieska Valco Snap Ultra a vajicko Camarelo? Resp. Ake vajicko by ste odporucili na konstrukciu z Valca Ultra? Budem vdacna j za linky na adaptery ....

nika898
24. júl 2018

@helenka84 ahoj ja ho mam som s nim max spokojna jedina nevyhoda ze nie je ospruzeny ale to nie je az taka kastrofa. A da sa dat do uplneho lahu. Mne je v nom maly od 6 mesiacov.

nika898
24. júl 2018

@adulkaster da sa dat do uplneho lahu. Mam kocik doma. Je super. Maly je v nom od 6 mesiacov.