Ahojte mamičky,
chcela by som, aby ste sa mi podelili s vašimi skúsenosťami s kočíkom z koženky a jeho používanie v lete .
v máji sa mi narodí babätko a neviem, či je správna voľba výberu kočíka v lete z koženky.
Neprehrieva sa veľmi v ňom bábo?
Prosím o vaše skúsenosti.
Ďakujem
Kamoška ma z koženky a čierny a je spokojná. Len nezakryvaj kocik ..
@mariankab Skús si predstaviť, ako by si sa cítila v horúcom lete v koženkovej bunde🙄
@darinkaninka ale sak kociare maju ochranu proti uv. Ja sama som mala tmavy kociar s uv ochranou do 50 stupnov a bol perfektný.
@saskia_98 Ja by som do toho nešla. Koženka je materiál do chladného počasia. Netuším, nakoľko UV ochrana zabráni prehriatiu.
@darinkaninka vies co, ten co ma kamoska, ma tiez na uv 50 a vobec v nom nie je horuco.
Ja mám šedý koženkový Anex a som max spokojná. Malý sa narodil 1.júna a žiadny problém som nevidela, veď aj tak cez najväčšie páľavy sme von nechodili cez leto. Vždy iba doobeda do tej pol11 max a potom navečer. Ja som bola max spokojná ☝️😊
ja osobne mám hnedý koženkový kočík ANEX a som maximálne spokojná....malý sa mi narodil 28.7. takže sme v ňom boli cca polovicu leta a úplne bez problémov.....vôbec sa neprehrieval....pokiaľ kočík nebudeš prikrývať pokojne si ho zaobstaraj 🙂
@kubiatko30 ďakujem za radu....a ešte k tomu priamo s týmto kočíkom 🙂
@mariankab a čo je na ňom super je, že má aj veľkú a hlbokú vaničku, máme 8 mesiacov a ešte sa doň v pohode zmestíme 🙂
Nám sa narodil syn v júni, máme hnedý Dada Paradiso a som maximálne spokojná.
Či v lete, či v zime. Ak sa ti zašpiní, tak si ho vieš pekne poumývať a v zime keď snežilo, tak to nepremoklo a koženku nemám vôbec popraskanú.Pred kúpou som sa tiež radila s mamičkou, ktorá mala tiež kožený a išla by do toho znova.. 🙂
@mariankab najhoršie sú mamičky ktoré sú schopné aj v lete pozakrývať celý kočík, dekou, videla som na vlastné oči, aby náhodou na bábo nesvietilo.Vtedy sa dieťa prehrieva a môže aj udusiť. Ja by som do koženky nešla....