Aké sú negatíva kočíka Teutonia Cosmo 2013?

adam2506
4. nov 2013

Uvažujeme nad kúpou tohto kočiarika.Potrebovala by som vedieť všetky negatíva.Ďakujem

ifkael
4. nov 2013

tazky...a rovny sed v sportovom kociku je pre babo ktore este nevie same sediet nie moc dobry, dieta pada do strany

mirinka9
4. nov 2013

my mame BeYou a som spokojna. ak sa nemylim, tak sedacka ma tri urovne. A ak dieta este nevie samo sediet, tak do sportoveho kocika nepatri.

silvusa911
2. apr 2015

len na margo ifkael - dieta, ktore nevie same sediet, nema, co v kociku sediet.... ja som bola s cosmom spokojna. byvame na dedine a zvladol vsetko

katushb
2. apr 2015

Je to super kocik, nevyhody su, ze nanoznik na niektorych nepasuje dobre na sportovu cast - neviem presne ktory je to rok vyroby, ale ak je to ten s odzipsovatelnou castou, nepasuje dobre a dalsia nevyhoda je, ze je dost plytky. Inak som spokojna a kupila by som ho znovu.

maminecka2
24. jan 2016

Dobrý deň, idem si po radu. Mám kočík Teutonia Cosmo, r. výroby 2011. Potrebovala by som nový poťah do vaničky (fashion)- mám totižto modrý a budem po 2 chlapcoch potrebovať dievčatkovský 🙂 A ešte by som chcela vymeniť aj to "polstrovanie" v športovej časti- to na čom dieťa sedí. Neviete či by to bolo možné? Ďakujem pekne.
A ešte by som sa chcela spýtať- keď to tu čítam- kam teda patrí dieťa ktoré ešte nevie samé sedieť? Mne sa deti rozhodli sedieť samé až okolo roka, čo som mala s nimi dovtedy robiť? Obaja sa cca v 5 mes. začali sami ťahať z ľahu (vo vaničke) po konštrukcii kočíka a keby som pri nich nebola tak sa hádam aj vyhodia z tej vaničky. Takže ešte v ten deň putovali do športovej časti, popripínaní. A zanedlho si vyžadovali výhľad a v kočíku chceli "sedieť", tak ako to riešiť? (Tiež ma iritovalo že mám v kočíku až kolmú polohu, nie 45 st., ale na nových modeloch som ju už videla, škoda). Keby som ich nechala do toho roka len ležať tak by sme nikam nedošli, to by bolo revu. Rada si nechám poradiť, onedlho to využijem.

swjetluska
2. dec 2019

@katushb náš nebol plytký a nánožník na cosmo 13 je akurát 🙂

swjetluska
2. dec 2019

S týmto kočiarom cosmo 13 som bola maximálne spokojná, je veľmi praktický, kolieska perfektne odpérované, všetky poťahy prateľné a tiež by som nedávala dokočiara dieťa čo nevie sedieť, môže sa tak poškodiť chrbtica a operadlo sa dá pre sediace dieťa nastaviť.