Aké sú nedostatky Concord Neo?

katkanova
1. jan 2013

ahojte maminky co ste tento kocik mali! je nieco co vam na nom vadilo / s cim ste boli nespokojne? dakujem

soldi
1. jan 2013

@katkanova s hlbokym a vajickom som bola spokojna na 1000% 🙂 absolutne nemam co vytknut, precizny system klikania ma ocaroval, skladnost super, materialy a prevedenie dokonale.

horsie to bolo so sportakom, mam mierne nadrozmerne dieta (v roku a pol mal 14kil a 90cm) takze tam bol dost natesno plus nedokazal spat v kolibke. takze som ho pouzivala ked som isla do skoly, alebo na nakupy, lebo sa s nim dalo vsade super vytocit a zmestit. na spanok a tury som si kupila baby jogger city elite.

za mna concord neo urcite odporucam 🙂

kacena4
1. jan 2013

ja som mala/mam hlboku cast skladaciu a veeelmi super spokojnost na 100% jedinu vec co mozem vytknut bolo, ze po case sa mi zacala vanicka moc "hybat" kedze drzala len v strede na klikacom systeme, takze ak sa mi na vanicku vacsie dieta zavesilo u noh dietata tak ju naklonilo a to mi vadilo. sportiak sa mi tiez zdal dost maly na 2 rocne dieta a hlavne na zimu (fuka na dieta zovsadial - ale to je ten novy system kocikov 😝 ) inak som s nim nesmierne spokojna, s manevrovanim, skladnostou, do auta, fakt super a este v zime ak nasnezilo alebo namrzol sneh, dost tazko sa jazdilo, lebo ma male predne kolieska

jovanka81
2. jan 2013

babule a kde sa da kupit concord no travel sstem 2012 najlacnejsie? A ak sa nemylim, tak verzia 2012 ma rucnu brzdu, ci? ja som pocula o nejakej madarskej stranke, ale obavam s,a ze to nebude original, ale nejaka lacna nekvalitna napodobenina, tak rpeto sa pytam, njlacnejsi som nasla na tusim miminkove, ci kde to bolo za 850€ cely set. dakujem za rady 🙂