Ahojte, zaujímal by ma váš negatívny názor na kočík STOKKE, alebo zlé skúsenosti, nakoľko som sa dočítala len o pozitívach a mizivé percento o negatívach. Mne osobne sa STOKKE páči ale čítala som aj zlé skúsenosti, ale je ich veľmi málo (možno je to tým, že má veľa pozitív 🙂
Ak máte aj negatívnu skúsenosť podeľte sa o ňu 😉
@atkavnatka osobne som ho v rukach nemala, zastankyne stokke by ma asi poslali do kelu s tym ze zavidim, ale pradadoxne som si nas kocik vobec nevyberala podla nizsej ceny ... v mojom okoli tu v uk je viac ludi so superdrahymi kocikmi ale stokke nikto nema, hoci na trhu je k dispozicii a uz som uvazovala nad tym preco to tak je ... no a raz som ho videla jednej maminke v banskej stiavnici odkial pochadzam - stiavnica ma sice v meste kockovu dlazbu, to je pravda, ale to jak ten kociar po nej hrkotal bolo cosi neskutocne ... moja stara cestovna bugyna nenarobila tolko buchotu 😀 k inemu sa vyjadrit neviem, ale mne sa na pohlad ani po prestudovani parametrov tento kocik vobec nepaci
@atkavnatka na snehu a našich rozbitých slovenských chodníkoch to musí byť "zážitok" keď tak pozerám na tie mini kolieska ...
Tiež ma to zaujíma, ja mám niekoľko známych čo ho majú a všetci ho chvália, nepočula som sa na neho žiadne zlé ohlasy.
Pozri si testy... http://www.dtest.sk/compare/?a=1&category=380
Napr. Hodnotenie bezpečnosti stokke scoot len 38%
@atkavnatka @wena
Ja som ho mala, odporkyna nie som (planujem ho znova kupit 🙂) no pre mna najvacsie a asi aj jedine negativum bolo zlozite skladanie do auta. Male kolieska su hlupost, su priemerne a porovnatelne ako na ostatnych kocikoch a nie je problem s nim prejst po jamach ani snehu.
@atkavnatka 😀 😀 😀 takto toto je fakt super diskusia. Len bacha na stokke maniačky, ktoré pri každom negatívnom názore doslova penia.
No a môj názor. Nemám proti nemu nič, na pohlad sa mi páči, ale ju tu jedno veľké ALE - podla mňa kvalita nezodpovedá cene!
Čítam totižto danú diskusiu o stokke (od začiatku) a tolko poškodení čo tam bolo písaných - kvalitný kočík by ich asi nemal...
Ja som mala obyčajny, možno pre stokkačky trapny quinny, ale nikdy som žiadny problem nemala.
Stokke - kolieska zle, rukoväť zla, tamto vrzga, tamto škrípe a neviem ešte čo všetko... musela by som si dať tú námahu a pohladať to - no priznám sa nechce sa mi 😎
@malinkaaninka kamoska ho ma a po snehu na strbskom plese sa s s nim islo fantasticky 🙂
Rároha na jednej nohe 😀 ... Tak ho vidím ja ... Stará škola
Ahojte tak pridam aj svoj nazor. Musim povedat ze stokke mam a nechavam ho aj pre dalsie babatko no ma aj svoje negativa tu su:
1. Maximalna neskladnost do auta aj do niektorych combiciek je problem poskladat ho na sirku auta a zabera veeelmi vela miesta.
2. Po snehu sa s nim ide dobre s tym problem nie je ak je sneh udupany ak je brecka alebo lepivy crstvy sneh je problem - odislo mi predne koleso musela som dokupovat nove cena bola 65 € a cakala som na neho 6 tyznov. Kupuju sa obe predne kolesa v baliku.
3. Musim velmi uvazovat akou pojdem dopravou nakolo sama s nim nedokazem nastupit do autobusu ani elektricky a to nie som ziadne tintitko ale kus zeny mam 182 cm a dost kil 😉. Nonmie je sanca chytit ho do oboch ruk ako klasicky kocik.Byvam v Kosiciach.
4. Malicky lepsie povedane takmer ziadny kosik na nakup. Ta tasticka je na par veci ako chlieb... ale inak nic moc.
5. Na rucke mi chyba taska, neda sa na nu zavesit nic tazke a su veci ktore chcem mat po ruke ako nejake servitky, pomlsky, vodu pre dieta, penazenku a pod.
Preco si ho potom nechavam? Ani neviem. Velmi dobre sa s nim ide a dieta v nom dobre spi kedze sa ako akoby hojdalo a pri mojej vyske mi vyhovuje. No aj tak je tych nevyhod velmi vela. Nie je na nom domyslenych kopec praktickych veci pre maminu a cena aj jazdeneho je ooobrovskaaa. Ak by som ho mala kupit zase asi by som kupu velmi zvazila. Prakticky totiz nie je no paradny velmi 😉 ale len na prechadzky peso. Opakujem ako s jedinym kocikom nevydrzite. Ja mam este maly do auta a ked viem ze pojdem MHD. Tak z mojej strany tolko 🙂
no mne pripada ako nakupny vozik, vobec sa mi nepaci a aj ked som ho nemala, tak som zazila v meste v BA po dlazobnych kockach to dieta skoro vytriaslo z toho kocika
@atreyu Co sa tyka testov- v maji testovali kociky aj Nemci a Xplory dopadol takmer najlepsie: http://www.oekotest.de/cgi/index.cgi?action=pro...
vyzor nehodnotim, kazdeho osobna vec. ale je to hrkalka, ziadne pruzenie. vanicka je divne vyrezana aby sa dala nastoknut na tu nohu a tym padom z nej dieta vyrastie strasne skoro a musi idt do sportovej casti ktora je dost naprd polohovatelna. kamoska ho ma,ma velke babo a v jeho 8mes kupovala iny kocik, lebo sa jej v nom maly poriadne nevyspal.
@vercicha ďakujem za tvoje postrehy. Som rada , že aj tie ktoré majú STOKKE vedia objektívne povedať aj negatíva. Mne sa veľmi páči ale potrebovala som vedieť aj negatíva, veď to je normálne, každá vec ich má a treba si zvážiť PRE a PROTI, napr. my máme malé auto, chodníky v dedine sú nič moc takže aj takáto objektívna kritika mi pomôže 😉
Som rada, že tu nachádzam objektvívne názory, aj tých majiteliek spomínaného kočíka. Dúfam, že sa to nezvrhne do obhajovania svojich názorov, ale ja si myslím, že každá vec má svoje pozitíva i negatíva a je na každej z nás si ich zvážiť. Napr. my máme malé auto a zistenie, že je ťažko skladatelný je pre mna podstatný fakt (pre niekoho nie ale práve o tom to je, že každý má slobodu v rozhodovaní ), takže mi naozaj pomôžu aj negatívne skúsenosti, lebo tých pozitívnych som sa dočítala dosť, aby som si to vedela zvážiť.
Ešte raz ďakujem za každý koment 🙂
@atkavnatka treba uvazovat o tom na co kociarik potrebujes, ked si mestsky typ co chodi do centra na prechadzky a do obchodnych centier je ten kocik super... je podla mna stabilny je odpruzeny, ta 'stredna noha" dietatku nijako nevadi... podla mna je praveze super ergoomicky a pohodlny... ale ano tazko sa sklada do maleho auta a velmi zle sa s nim jazdi po vymoloch a v zime... po udupanom snehu ide super ale po brecke a cerstvom hrozne, a na vymoloch aj hrkoce....
takze ma vela pozitiv ale aj negetiva ja by som si ho uz nevybrala, lebo muz je sportovy typ chodime do lesa na dlhe prechadzky po roznych terenoch... takze myslim ze vzhlad rozhodne nie je vsetko 🙂
Co sa tyka spania je to tiez vec nazoru. Malemu sa v nom dobre spi a to ma 2 roky tento mesiac. Ale vanicka mi pride strasne plytka s tym suhlasim. Neprakticka. K novorodencovi by som ju nechcela, pride mi ze to babatko vobec nie je chranene. Podla mojho nazoru az nebezpecna. Ak by som mala zhodnotit jazdu v meste, hrkalka po kockach a dlazbach to nie je nakolko na tej jednej tyci sa babo dost hojda tak aspon mojho to zo spanku nevyrusi.
Suhlasim s mamickou leporeloo. Je to aj moj nazor!
@atkavnatka idealne je asi mat dva kociky lebo celkom dokonaly tazko najdes ... kazdy bude mat nejaku muchu... ja som s nasim nadmieru spokojna, ale kedze velmi casto cestujeme lietadlom po prve je prilis drahy a bojim sa on a po druhe aj tazky, tak by som k nemu este brala quinny zapp xtra a bolo by to idealne 🙂 ale kedze na dalsi kocik v tejto cenovej kategorii uz dat peniaze nechcem, mam este na cestovanie bugynku lacnu a celkom nam to funguje
Ja neviem posudit, kedze som s nim len parkrat isla na prechadzku s cudzim dietatom, ale dani rodicia si odvtedy kupili este 2 dalsie kociky a tento skoncil niekde zastrceny 😀
No si vedeli preco 🙂 🙂 🙂
ja som ho nekúpila ,lebo neviem ako by sa tam zmestilo moje 4 kg novorodenec narodený v lete a čo v zime.... 😒 a má ho sesternica a išla s ním po nerovnomernom chodníku a mala problém a malej len hlava nadskakovala 😒
Este je zaujimavy aj fakt, ze v zahranici tentokocik nie je az taky oblubeny ako u nas, bohvie cim to je.
@cawes Este by som spomenula Holandsko, nikde som nevidela tolko Stokke (ani BGB, samozrejme) ako tam. Tu v Nemecku je ich asi podobne vela ako u nas, mam pocit- co je dost uspech lebo Nemci su patrioti a kupuju hlavne svoje znacky.
ktovie ako sa s ním chodí po snehu.tie malé predné kolieska,no neviem.