Aké máte skúsenosti s kočíkom Tako Warrior Vertigo?

duranovaz
19. jún 2011

Plánujem kúpiť kočík tako warrior vertigo a budem veľmi vďačná za vaše odpovede.

tinusss87
2. aug 2011

ahoj, ja mam tako warrior fantazia, pouzivame ho dva mesiace a je super.sme s nim velmi spokojni, ide uplne lahucko.odporucam.

barcabejby
4. aug 2011

Ahoj, my sme si objednali tiež tako warrior fantazia 🙂 Tak pevne dúfam, že sme si vybrali správne. Pri všetkých kočíkoch som si pripadala, ako keby som stála pri tankoch...tako mi sadol ako jediný...mám iba 160 cm, takže tak... 🙂
@tinusss87 akú farbu ste si vybrali z fantázie?

tinusss87
16. aug 2011

@barcabejby my mame tu ciklamenovo ruzovu 🙂 je krasny, kazdy nam ho obdivuje...ja som ho pred kupou nevidela v skutocnosti, lebo u nas ho v ziadnom obchode nemali, takze ja som si ho objednala z netu a farba je trosku tmavsia ako na fotke, ale to mi vyhovuje...je presne taky aky som chcela 😉 a vy ste si aku farbu vybrali?

barcabejby
16. aug 2011

@tinusss87 jééééj, tak tomuto sa hovorí ako? Náhoda? My sme si objednali presne ten istý - cyklamenovo ružový 🙂 🙂 🙂 Má nám prísť cca za jeden, dva týždne. Ešte som ho naživo nevidela, objednávala som si ho u známej v obchode, tam ho mala vystavený v inej farbe. To je super, že si ho tak vychválila, teraz sa naň teším ešte viac 🙂
Toto bude naše prvé bejby, tak sme rozmýšľali nad nejakou neutrálnou farbou, že čo keď bude druhý chlapec... Ale nakoniec sme si s drahým povedali, že žijeme len raz....takže vyhral cyklamenovo ružový 🙂 🙂 🙂 Takže oceňujem dobrý vkus 😉

tinusss87
16. aug 2011

@barcabejby 🙂 som rada, ze som ta potesila 🙂 budes urcite spokojna... my mame doma prveho chlapceka, ale po nom sme kocik predali a som rada, ze som mohla kupit novy kocik 😉 a ta farba je super, hlavne ked idem po meste a vacsinou stretavam tmave alebo cierne kociky, tak som veelmi rada, ze náš kričí a ludia sa s usmevom za nami obracaju 😝

zara248
18. dec 2012

@tinusss87 ahoj čitam tu skusenosti s takom waroir ja mam problem s otočnymi kolieskami,nechapem su nejako nahnute ked sa otačaju neviem či to mam spravne založene kupila som ho tu na mk tak neviem či som nekupila už chybny kočiar budem rada ak mi odpišeš ako to ma vlastne byť,ja som ich hned na začiatku zafixovala aby sa neotačali takže som si nevšimla že su chybne

tinusss87
18. dec 2012

@zara248 ahoj, neviem,co presne myslis, nam idu ok, ale nemame ich zafixovane, mozno to bude tym. skus napisat blizsie co s tym mas a pozrem sa ako to mame zalozene... 🙂

kiakocikovsvet
19. dec 2012

@zara248 skúste zavolať na náš servis a oni Vám poradia, nakoľko ich servisujú

zara248
19. dec 2012

@kiakocikovsvet ďakujem za kontakt už som to vyriešila zajtra tam ideme a dufam že nebude treba posielať do vyroby :(

marianna988
22. dec 2012

Ahojte, ja som mala Tako Warrior Piratz, tiež uplne uzasny kocik, isiel tichucko lahucko, fantazia prechadzky s nim, co sa tyka hlbokej casti, no so sportovou som nebola spokojna. Ked si maly lahol (resp zaspal a lezal) a nahla som kocik napr. pri vychadzani na obrubnik, tak som ho musela riadne pridrzat, pretoze bol nevyvazeny a hned isiel dolu, a to pri miernom nahnuti, nehovorim o vysokych obrubnikoch... moja osobna skusenost :( ale dizajnovo su uzasne 🙂))) je to asi len o zvyku a obozretnosti jazdit so sportovou castou.. Ja som kocik vymenila, mne to prekazalo....