Mile mamicky, ake mate skusenosti s uvedenym kocikom. Prosim napiste, ako sa sklada, ako sa s nim jazdi v meste, ako v miernom terene a ine Vase postrehy... Dakujem 😉 😉 😉
Toto by zaujimalo aj mna, a tiez ci je aj pre vyssie maminky?
Ahojte, my mate tento kocik, teda len tu sportovu verziu, asi 2 tyzdne a zatial maximalna spokojnost. Dobre sa s nim manevruje, v pohode aj jednou rukou, nakupny kosik je dost velky a da sa k nemu v pohode dostat, nas maly je dost velky na svoj vek a je to v pohode, ma tam pohodlie a kedze sa daju polohovat aj nozicky tak sa tam aj vyspi. Ja mam 173 cm a manzel 188 cm a je to uplne v pohode. Sklada sa na plocho na maly rozmer cize do kazdeho auta podla mna.
Ahojte ja mam trojkombinaciu a super!teda sportak som este neodskusala 🙂 ale perfektne aa s nim jazdi aj po nerovnom terene...inak ak by bol zaujem predavam ho lebo maly uz nema vo vanicke miesto (je velky obrik) a vajicko to iste
iva81 - mohla by si hodiť foto malého v kočíku???
ahojte malibacky - chcela by som sa opytat ci je vybaveny kocik pri zlozenom stave aj nejakou ruckou na prenos a ci sa da po zlozeni postavit bez podpery.
Ahojte mamičky, zvažujeme kúpu kočíka Hauck Malibu, aké máte s ním skúsenosti? Vadí vám, že športová vanička môže byť otočená len v smere jazdy? A kvalitatívne sa vám ako pozdáva? Ďakujem za všetky odpovede.
Nakoniec sme hauck malibu vylucili z uzsieho vyberu, na nemeckych forach som sa docitala, ze sa kociky hauck dost kazia, dokonca sa v niekorych pripadoch kocik doslova zlomil, nebudeme riskovat...
K tomu lámaniu, áno, je to pravda, ale len stará konštrukcia 2010, od modelu 2011 je táto zmenená a kočík funguje super, asi náš najlepší kočík a to už je tento piaty, ľahký, skladný, chodí sa s ním ľahúčko a prejde nám aj v snehu
@karamia20 neviem odkiaľ si, my v BA sme asi 2x mali sneh a dobre bolo a raz sme boli na výlete a tam bolo tiež dobre, ale tam bol sneh utlačený, do 30cm neodhrnutého snehu by to asi nešlo, ale to asi zo žiadnym kočíkom, kolieska nemajú tendenciu šmýkať sa, konštrukcia je stabilná v zmysle, že ťažisko je dobré, ale zasa je to ľahký kočík, takže ak myslíš, či by ti ho eventuálne staršie dieťa nevykotilo, odpoviem, že ľahko to nejde, ale vylúčené to nie je
Sa mi zdá, že váha je okolo 8-9 kg, spĺňa moje požiadavky - ľahký, spratný, dobre ovládateľný, spojená rukoväť, košík na nákupy má akurátnu veľkosť, polohovacie nožičky, chrbát sa dá dať do skoro vodorovnej polohy, skladá a rozkladá sa ľahko, závažnej chyby nemá, v jednotlivostiach sa isto nájdu lepšie kočíky a iný človek s inými potrebami by na ňom možno chybu našiel, mne však vyhovuje
Ahoj, chcem sa opytat, ci je tento kocik vhodny aj pre 16 mesacne dieta, pomerne dost vysoke. A vlastne do kolkych mesiacov prip.rokov ho mozem vyuzivat? Vdaka.
ahojte kočky ... chcela by som sa spýtať od akého veku ste kočík používali ... môj malý bude mať za cvhíľku rok a chceli by sme niečo spratnejšie do auta 😉 tento kočiarik sa mi celkom pozdáva 😉
@nifadita udáva sa do 15 kg, čo je podľa mňa kľudne aj do troch rokov
@nataliasarron ja mám aj s vaničkou, takže od narodenia 😉 , ale v športovom od pol roka a vyššie
@timusenka nánožník nie je a ani sa nedá dokúpiť, iba univerzálny napr.emitex
@seba1 prosim ta ... v obchode kde som ho chcela kupit ma od tejto znacky odhovarali ... vraj maju caste reklamacie na zlomeny ram kociarika ... ☹ nepocula si niekedy o tom?
@nataliasarron na model 2010 sú reklamácie, ak nevieš, či to nie ten model, nekupuj, ten sa ti určite zlomí, model 2011 je dobrý
@seba1 ahaaaaaa ... no tak ok, skusim to nejako poriesit ... lebo sa mi velmi pacil aj cenovo bol celkom ok ... len ako zistim co je model 2011 kurnik ☹
@nataliasarron obávam sa, že ak sa lámu je to 2010, podľa mňa na ne teraz dávajú super ceny, aby sa ich zbavili napr.v Tescu
Ahoj ja sice osobne nemam skusenost s kocikom Hauck Malbu ale kamaratka je s nim velmi spokoja 🙂