Ahojte maminky, aké máte skúsenosti so športovým kočíkom Euro-Cart MORI?
Ja sa práve rozhodujem že ho kúpim.
Mame ho a v pohode
A mozem vedet kedy ste kupila a ako stare mate dietatko ?..ako kolecka jazdia?.. po zlozeni je spratny?..nemam moznost vidiet nazivo nikde..vaham medzi tymto a petitw mars musca... maly ma 19 mes.a 13 kg..
@zufima baby jogger city mini zip dobre sa sklada
Dakujem..dohodla som si nr objednaju ho na predajnu pojdeme vyskusat a pak sa rozhodnem 🙂 dakujem vam
@sun123
Tak neocakavam zazraky...chapem to ze je to golfac..na rychlopresuny...ale zas..aj medI nimi sa da vybrat celkom fajn si myslim aj v tej cene omolo 100e ...ze su aj hrozne a aj lepsie... tak by som rada trafila ten lepsi ;) nech si po prvej prechadzek netrieskam hlavu..vcera som aj video pozerala..vyzera ze tam je aj nejake mini pruzenie na koleckach...co napr musca od ptetite mars co je moj druhy vo vybere nema..tam su tvrde a navyse zdvojene plastaky...inak je vse na nom super.....medzi nimi sa rozhoduje..len tu sa mi zdaju tie kolecka o trochu lepsie... ale chcem vidiet nazivo pred kupou.. ale dakujem vam ;)
@sun123 mozem mat este jednu otazku ? Ohladom stability konstrukcie...nestalo sa vam ze by sa konstrukcia kocika..a celkovo kocik ....preklopil ked maly spal v lahu..a vaha bola na zadnyh kolesach...alebo ked vam dietatko v nom "santilo - postavilo sa "..otocilo sa k vam ...ze by sa kocik prekotil..prevratil smerom k zadnym kolesam....neviem ci som to dobre napisala..a viete co mam na mysli 🙂 dakujem
tiez by ma zaujimalo nikto nic?