Zvažujem kúpu tohto kočiarika, ale nikde som naň nenašla recenzie a názory, tak skúste poradiť...
prave dnes sme ho kupili, postrehy, pripomienky zacnem pisat od maja, ked zacneme drobca kocikovat... 🙂
Aj ja zvažujem nad kúpou tejto značky kočíka, veľmi sa mi páči len som ho na živo nevidela. Jaanik prosím Vás konštrukciou je pevný? Ďakujem 🙂
Byla jsem se na něj podívat v obchodě a ve skutečnosti vypadá ještě líp než na obrázku.
Ahojte ja som tento kocik videla v obchode maju ho v bezovej a tej bordovej ci akej Kocik je naozaj pekny Kolesa su podla mna dobre t.j. nafukovacie a nie najhrubsie, nakupny kosik je dost velky , lahko sa ovlada Vanicka je akurat a neda sa polohovat, sportova cast je taka ukurat ale nanoznik je dlhy a neda sa polohovat az do lahu tak ako to pise na nete No celkovo urobil na mna dobry dojem a tiez uvazujem nad kupou len farby sa mi nepacia Cakam chlapceka a neviem sa rozhodnut ci sivy alebo modry 😒
@stanislava484 ospravedlnujem sa za neodpisovanie, nevsimla som si, ze si mi pisala... myslim, ze konstrukcia je pevna, avsak uvidime ked ho budeme pouzivat dennodenne, doteraz odpociva vedla v izbe..
@luluu66 ja mam Coletto...ale Giovanni,ale som maximalne spokojna s touto znackou,neviem aky dzajn ma Dante,ale tato znacka je super...aspon podla mna 😉
@mulen ano, uz vyse mesiaca testujem 🙂 kocik je dobry, ale nema tie pruzinky v podvozku pri kolieskach, cize kocik sa neda hojdat, co mi celkom chyba ☹ som si to akosi pri kupe nevšimla ☹ a vo vanicke nie je moznost polohovania, co pri babatku s refluxom moze velmi chybat, nas nastastie reflux netrapi... inak som s kocikom spokojna, zatial som si viac veci co mi vadia a chybaju nevsimla...
Díky moc. O tom polohování vím, byla jsem na to upozorněna v obchodě. Asi ho přesto koupím. Mám pocit, že každému kočárku něco chybí 🙂 už mi z toho jde hlava kolem. Ještě jednou děkuji. Mějte se hezky a ať vám miminko pěkně roste
O kočíky Coletto sa dočítate už aj vo Wiki Modrý koník: https://www.modrykonik.sk/kociky-coletto/
A keď už v ňom vozíš, tak šup do Wiki a napísať pre ostatné maminy ako si s ním spokojná.
Ahojte,
v utorok som si kúpila kočík Coletto Dante.
čakám chlapčeka ale aj tak som neodolala krásnej purpurovej farbe.
Myslím že je to jedno.
je naozaj krásny a neviem sa naň vynadívať.
ak niekto o ňom rozmýšľate tak už nepremýšľajte a kúpte si ho.
naozaj nemá chybu.
ľahká manipulácia je jeho najväčšou výhodou.
@luluu66 to je zrejme novinka tak len nájsť a obzrieť v obchode a ak lacnejší nájdeš na nete tak objednať ja ho síce nemám lebo už mám velké deti ale minule som ho videla u nás v meste jednej maminke a som pozerala že čo to za novinku zaujal ma lebo vyzeral ako ten čo sme mali ale lepšie my sme mali colleto austin 4 s ktorým som bola max spokojná ale keď porovnám tak tento tento je lepší má tú istú konštrukciu ale nastaviteľnú rúčku športová časť nastaviteľná do lahu čo sme my nemali som mohla dieťa len preklopiť aj nánožník na vaničke sa dá pekne vyhnúť aj šiltík má takže ochrana pred vetrom aaa blatníky ma pobavili 😅 😀 akurát neviem ako tento náš bol cez zadnú nápravu dosť široký takže pozor na to u svokrovcov sme napr do výťahu nevošli takže buď zložiť koleso jedno alebo poskladať kočiar doma v pohode máme velký výťah ... a aj aké máš auto záleží lebo skladal sa lahúčko len tiež občas muselo koleso dole 😅