Ahojte. Chcela by som sa opytať, ci mate niekto skusenosti s kocikmi Dorjan. Ake su Vase skusenosti? Oplati sa ich kupit cez internet alebo ist pren do Polska? Ako sa tam pohybuju ceny?
som s nim nadmieru spokojna, objednavali sme cez ppluxbazar.sk a bol k nemu aj fusak na zimu co bolo skvele
@perlaoceanu aj ja ho uz mam doma a je super,cez internet vyjde trojkombinacia +prislusenstvo nejakych 420eur a v polsku vychadzal,ked sme ho boli pozerat asi v maji 375eur,tak zhodnot sama ci sa ti oplati pon cestovat do Polska alebo pohodlnejsie objednat cez net a dovezu Ti ho az domov...
-teda tiez hovorim o Dorjan danny sport prestige-ten je o nieco drahsi od inych dorjanov...
@lienkasnv bolo to hned za hranicami v Ceskom Tesine...hned za mostom je popri rieke taka trznica a na konci je obchod kde maju kociky vystavene aj vonku a vojdes do vnutra hore po schodoch a tam ich maju,nasla som ho tam nahodou..neviem ako s ten obchod vola,no v spodnej casti tej budovy predavaju aj koberce...
@jjana17 O tejto stránke som ani nevedela a behala som po nete týždeň. Super akcie, vďaka za typ 😉 Tak hádam budem spokojná....Dorjan danny sport prestige sa mi páči
@jjana17 ahoj, mohla by si napisa viac skusenosti s tymto kocikom? ako sa jazdi na tych kolieskach? ovlada sa dobre? aj do bochodu sa s nim da? a do terenu? a s autosedackou se spokojni? da sa dokupit maxi cosi ale ta je draha dost. rozmyslam nad verziou butterfly, je pre teba aj lahky? do auta a tak? vajicko sa vyuziva? niekto hovori ze polske kociky su dobre, ini ze nie... ale cena je tak akurat dobra. vela otazok, ale velmi by si mi pomohla 🙂 dakujem
@amulienka ahoj, odpoved na tvoje otázky už nebola napísaná, čo je škoda. Môžem sa opýtať, či si nakoniec ten dorjan kupila? A ktorý? A aký je? Zaujímalo by ma všetko, čo si sa pýtala ty + či má ten kočiar možnosť nastaviť na kolieskach mäkšie a tuhšie pruženie.
@petulka3331 ahoj, hej kupili sme ho nakoniec, mame butterfly ciernobiely, je vyborny co sa tyka kolies, riadenia, cez travu uplne super, je tam take male odpruzenie, takze sa s nim da len malo kyvat, ale da sa do stran. je to polske, takze nam sa to po dvoch mesiacoch trosku rozhegalo, co som si vsimla, ale to sa dalo cakat, je to plast vsade. akoze ziadny problem, ale obcas mam pocit, ze uz uz stratime koleso 🙂 asi to je len pocit, je velmi poddajny, sklada sa rychlo a dobre sa da skladovat vsade ani tazky nie je.
@amulienka my robíme servis na tieto kočíky, tak doporučujem dotiahnuť poistky na osadenie vaničky,
ak máte pocit,že Vám vypadne kolesa, tak problém bude v oske,treba ju vyvažiť,pre viac info môžte volať
@kiakocikovsvet dakujem pekne za radu, pozrieme to, ak sa neda zavolame, kocik mame od vas 🙂
Ahojte, máte skúsenosti s DANNY SPORT PRESTIGE BUTTERFLY? bojím sa, že tá ekokoža mi na slnku popraská.
@oveckajanka ecokoža sa správa v zime aj v lete rovnako, nemusíte mať žiadne obavy
ahojte, rozhodujem sa medzi bexou, dorjanom a tako jumper kočíkom, neviete mi poradit?
ahojte, baby co mate kocik dorjan, ake ma pruzenie? v obchode som skusala camarello a ten pruzil paradne, neviete niekto porovnat? chceli by sme ho kupit cez internet... dakujem 🙂
@kiakocikovsvet dobry den,chcem sa opytat na DorJan danny sport butterfly 2012.Ktore casti striesky su potiahnute eko-kozou?Nebude sa po case lupit?treba tie casti aj nejako osetrovat?Dakujem 🙂
koža sa správa stále rovnako, lúpiť sa určite nebude, kožou sú potiahnuté pri BF 15 biele častí,
BF 11 bežové, BF 13 zelené viac info. na tel. čísle
dorjan je polska vyroba? dik🙂
My sme tiez kupili kocik od DORJAN - DANNY SPORT , musim povedat , ze maximalna spokojnost po vsetkych strankach . Mala som tento kocik uz dlho vyhliadnuty a som rada,ze ma moja volba neomrzela a ze som sa pren napokon predsa len rozhodla 🙂)) Myslim si, ze je velmi pohodlny pre dieta, pretoze mala nema najmensi problem v nom vydrzat aj tristvrte dna 🙂) je velmi priestranny a prakticky , do kazdeho pocasia . Material sa Da v pohode ocistit aj cistou a neostavaju ziadne flaky na nom , mam ho uz pol roka , prave pred tyzdnom som vymienala vanicku za sportovu cast a vyzera stale dobre - ako novy .)) vela ludi mi ho pochvalilo , dokonca aj mamicky, ktore mali mozno omnoho drahsie kociky ...
@lenyy áno je to kočík vyrobený v polsku,
Baby a v ktorom meste ste ich kupovali ? Prešla som net ale nikde som nenašla len kúpu cez e shop a ja by som si ho chcela pozrieť aj naživo...
@pekaleka napíšte mesto v ktorom žijete a poradím predajňu do ktorej dodávame
Brezno 🙂
@kiakocikovsvet ja by som si ho chcela pozriet v Košiciach ak je tu predajňa prípadne v okolí ďakujem za odpoveď
@asabolka Bardejov
dievčence máte nejaké skúsenosti s kočíkom Dorjan Ladybird? Ďakujem.
@kiakocikovsvet Dobry den nahodou v okoli revucej, popradu, banskej bystrice mate predajnu kde su dodavane tieto kociky? dakujem
ahoj, my mame dorjan ,,,dany sport prestige 2010