Caute baby, tak nakoniec moj favorit je Cam Portofino - nie je to poliak, je cenovo dostupny, da sa dat do uplneho lahu a je, ze vraj, lahunky. Farby stylove 🙂 Tak sa teda chcem opytat na skusenosti, lebo nikde nic o modeloch 2010 a vyssie. Viem, ze tie starsie nemali dvihatelne nozicky a boli malinke .... Hlavne ta dlzka ma zaujima 🙂
Dakujeeeem 🙂
@ssussie ja som po tejto zlej skusenosti nakoniec kupila Coneco Traffic,je to golfac a najsamlepsi kocik.Lahky,skladny,pevny...neznicitelny.Vozila som v nom dceru a dodnes v nom vozim syna a nebyt toho ze som ho v lete nechavala na slnku a vybledla strecha tak by nikto v zivote nepovedal ze ten kocik ma za sebou uz 5rokov intenzivnej sluzby.
Ja som tiez mala Cam Portofino a ako tu pisala uz mamicka vyssie, strasne som do neho zakopavala. Radsej som sa ho zbavila a kupila Britax b-agile. Na ten nedam dopustit. A do auta golface pierre cardin handy.
@ssussie
ako my sme s ním boli veľmi spokojný, lebo bol ľahko manipulovatelný a ľahko sa ovládal, a všade som sa s ním zmestila, hlavne do obchodu a medzi regále 😀 tiež sme ho kupovali, tak od pol roka. výhodou bolo aj, že sa dal dať do úplného ľahu. a v zime sa tam fusak zmestil bez problémov. nie je síce taký priestranný ako niektoré kočíky. a váha no je dosť odľahčeny a odpružený. možno cca do 10kg. neviem presne. nevážila som ho . 😀
🙂 😉 ☹ 😒 😠 😎 😖 😲 😢 😀 😝 😔 😅 😕 🙄 😨 🤐 😵
Baby,nemate niektora kocik Cam portofino 2015? Silno nad nim uvazujem.ma dobru cenu a snad vsetko co potrebujem,nastavitelnu rucku,polohovanie chrbatika,aj noh,madlo,makke polstrovanie,fusak,velky nakupny kos a odpruzenie kolies,okienko na strieske a tento model by mal matvaj slnecnu clonu a je lahucky.cize vsetko co chcem.len neviem ci tie kolecka moc nerachocu?. Neviete mi poradit?chcem ho na bezne pouzivanie,prechadzky po sidlisku,meste.aby zvladol aj tie nase derave cesty a chodniky,mierny teren neviem ci zvladne.syn ma 13 mesiacov este nechodi,takze kocik dost vyuzijeme a nas dportovy kocik z 3 kombinacie je 15kilova opacha a zrovna na rovine nebyvame,preto uvazujem nad niecim lahkym ale aj pohodlnym.
@chichua Ahojte, Chichua pre ktorý kočík si sa rozhodla? Ja tiež zvažujem CAM Portofino 2015 alebo EASYgo Virage. Ten druhý je síce poliak, ale má lepší nánožník (kryje aj hrudník dieťatka), do košíku sa vieš dostať aj keď dieťatko leží, má veľkú sklopiteľnú strišku a má obojstrannú vložku. Aké máš skúsenosti? Ďakujem za odpoveď.
ahojte maminy, tak aj ja zvazujem tento kocik. 2017. Je tu nejaka ktora ho ma? ak nie 2017 tak ten pred nim. mam britax b motion ale syn mal rok a na jar by som nieco mensie chcela. Pri dcere som mala cam dinamico. Najlepsie kocik co sme mali. Pozerala som tento o ktorom tu pisete. V aute mame Graco ale to je velmi kratka ta leziaca cast.... Takze potrebujem kocik aj skladny do auta.
@ssussie ja som mala starsi model a bola som velmi nespokojna. 1.Nedali sa dvihnut nozicky 2.vyzsi rodic nad 170cm sa pri kocikovani hrbil 3.ked som sla s kocikom tak som stale zakopavala o kosik pod kocikom,proste konstrukcia zle vyvazena,rucka v blbom uhle lebo aj cez obrubnik ked som sla ma islo porazit 4. bol priserne malinky 😖 ...tak asi som ta moc nepotesila ☹ mozno tie novsie typy su na tom lepsie.