Aké máte skúsenosti s bledými/svetlými farbami kočíkov? My už máme vybratý kočík, len niektorí ma odhovárajú od farby.. 😒 pretože chcem bledunko modrý s tmavo modrým vzorom. Že sa bude veľmi špiniť a ťažko to ide dole.. ☹ tak vás prosím o názory, vďaka.
@tatiana1985 dík za názor! no len tej bledučko modrej je na kočiari viac, takže preto sa pýtam ... No biely by som rozhodne nechcela...jaj, neviem sa rozhodnúť.. 😒
Baby a na ciernom vazne vsetko vidiet? Uvazujem nad ciernym sportakom,tak poradte aj mne pls 🙂
@myreason ahoj...presne ako hovori @marcy30 ...kazdy kocik sa spini...a pravdaze na tych bledsich to je viac vidiet, ale predsa vsetko sa da vyprat alebo vycistit (skoro vsetko 😅 )...ja mam sportak...farba ocean/blue reflection (teda modrasta, nie uplne bleda, ale...) a v pohode 😉 ...ked sa ti paci a "musishomat", preco nie?...
my mame sportak bledunko hraskovej farby, samozrejme, ze sa spini, ale zavisi od akeho materialu je cely potah..ked sa nam zaspini, staci mi pretriet vlhcenymi obruskami a je to ok a ked je uz moc spinavy, tak hodim do pracky a mame na par mesiacov pokoj..
@gilmorka neviem ci sa spini, ale v lete urcite na ciernu farbu viacej prazi slnko 😒
vyber si farbu aká, sa páči tebe a tvojmu manželovi. nakoniec, budeš to predsa ty, kto s tým kočíkom bude najčastejšie chodiť na prechádzky, tak nech si spokojná 🙂
ak budeš mať svetlú farbu, tak si len daj pozor, aby sa tie poťahy dali dať dole, nech to prípade núdze môžeš oprať. hlboký kočík ani autosedačku-vajúčko som nemusela nijako prať, šporťák zatiaľ len raz.
my máme oranžovo-sivú a tiež sa zašpiní sem-tam. riešením sú vlhčené obrúsky, alebo prinajhoršom práčka. všetko vyšlo a je to ako nové.
ja mam kocik hnedej farby a este ani raz som ho nemusela prat alebo cistit, vobec sa mi nespini zatial
vďaka všetkým za odpovede,..no nakoniec sme sa rozhodli pre inú farbu (druhú naj v poradí 😅 ) Je opačne - tmavo modrý, ale s krásnym bledším vzorom 🙂 Predsa len som sa bála, že v tej prvej nami vybranej farbe ho budem musieť stále drhnúť 😀 Ale aj tento je krásny!
@myreason kocik ako chces ty je podla mna v pohode 🙂 ... kombinacia svetlej s tmavym vzorom, aj ked sa ti zaspini, ale nebude to az tak vidiet 🙂
..ja mam cierny kociar s bielym vzorom a teda na tom ciernom mi vidno vsetko...
Co ale nepochopim , su biele kociare... hrozne! 😒 ..biely kociar si moze dovolit beckhamova, kt.s nim ide do "Maxu" na prechadzku, ale na kazdodenne trasy sa absolutne nehodi , ale vobec ...
..myslim ze si vybrala dobre 🙂