Aká značka fusaku je na zimu najlepšia?

monika4991
8. okt 2017

Ahojte žienky prosím poraďte aký fusak kúpiť pre 1 a pol ročne dieťa na zimu? Niečo naozaj teplé a úplne najideálnejšie by bolo keby ho využijem aj pri druhom bábätku. Ďakujem za každý dotaz 😉

monika4991
autor
9. okt 2017

Dočítala som sa ze little Angel a lodger je to pravda?

laura1804
9. okt 2017

Little angel nepoznam, pocula som, ze lodger je fajn. My mame Kaiser a som uplne spokojna, ma aj odopinaciu cast dole pre vacsie deti v sportovom kociku, ktore uz maju cizmicky. Je fo -6 st.a je to taka stredna cemova kategoria. Inc aj emitex maju celkom fajn fusaky.

meluela
9. okt 2017

@monika4991 ja som mala uzasny gesslein sleepy, ten bol super teplucky

monika4991
autor
9. okt 2017

Ja emitex mam ale chcela by som niečo mäkšie...

simca06022011
9. okt 2017

My sme boli s emitexom spokojni velmi, bol vnutri makkucky a vonku perfektne nepremokavy, do sportiaka super... kedze ta moja sa uz natriasala a kadeco... Lodger Shelter som mala pre babatko, nie pre taketo vacsie dieta. To mi pride ako hrubsia deka... ten lodger bunker 3v1, vyzera pre vacsie byt, ale ja neviem.. clapkanica a kadeco... 🙂 makkucko vyzera.

nelinka2009
9. okt 2017

Emitex

lucinika
9. okt 2017

Podľa mňa Kaiser, je super teplucky a dlhý, čo sme využili pretože môj syn bol od malicky vysoký vzhľadom k svojmu veku. Dno sa mu dalo odzipsovať, takže aj keď krpec začne behať v čižmičkách po snehu, neušpiní vnútro fusaku.

yanni
9. okt 2017

My me mali 30 rocny usity mojou mamou pre mojho brata a bol super. Mame dve letne deti a kazde malo dec-januar okolo 1,5 a uz sme fusak vobec nepouzivali.
Kamoska od susedov ma Kaiser a zda sa mi super. Da sa dolu odzipsovat, cize das do neho kludne aj dieta v topankach.
Ja som mala od Kaiser kozusinku a myslim, ze su to super produkty, vydrzia, ked su spravne osetrovane, aj niekolko deti.

livia341
9. okt 2017

My používame little angel a som velmi spokojna a vyborny je v tom a urcite odporucam,little je dobry v tom,ze na spodku fusaka sa da odzipsovat kvoli trciacim noha aspon sa nezaspini cele vnutro fusaka a ze sa da predlzovat do sirky aj do dlzky uz ho mam od 2012 ked sa narodil prvy syn a teraz druhy syn 2016 tak si ho chvalim a lodger som vobec nechcela a ani mi to nechyba, ked nema na spodku odzipsovanie ako little angel.🙂spravne sa rozhodnite a pre stredny kraj odporucam little znacku.

monika4991
autor
9. okt 2017

Juuj baby ďakujem no mam asi čím ďalej tým väčšiu dilemu
😖

emarusinakova
10. okt 2017
Používateľ emarusinakova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od emarusinakova.

Pre moju malú sestru sme nedávno kúpili https://www.otto.sk/p/klitzeklein-detsky-fusak-10015287055 majú ho aj v modrej. Krásne hreje a je dosť dlhý. Kupovali sme ho cez www.otto.sk došiel do týždňa+som našla zľavu z https://www.kuponyzdarma.sk/otto-sk/ atú sme tiež využili. Dúfam,že som pomohla. Tak veľa šťastia 🙂

lenadka
10. okt 2017

Kaiser jednoznačne, tri deti a až teraz mám ten pravý.

monika4991
autor
10. okt 2017

Ďakujem vám všetkym