Baby, našla som tento kočík ako nový na www.bazar.sk v rôznych farbách. Na pohľad pekný, ale vôbec netuším čo je to za značka a na koľko je i funkčný. Potrebujem poradiť, bývame na 3 poschodí bez výťahu a nie je tu ani kočikáreň, najprv som hľadala ultra ľahké korby, ale čím viac premýšľam, stále mi príde ťažké vláčiť vždy hore schodmi korbu aj s bábätkom, radšej by som nechávala kočík pod schodmi a prišlo mi, že asi niečo odpružené, hojdavé, by sa mi fajn ťahalo hore jednými schodmi i dolu. Viete mi poradiť aj nejaké športové varianty kočíkov, ktoré sú odpružené a dajú sa hojdať? 😒
My mame bebetto nico 2016 lebo šporťak má super recenzie a je cenovo prístupný a super odpruženy 🙂 k tomu som dokúpila vaničku a vajco tej istej značky aby sa všetko naklikavalo na jednu konštrukciu 🙂 ja som veľmi spokojná a vyjde cca 330 eur ale viem že tento športoví fakt naplno využijem 🙂
Pri prvej som kúpila z bazáru takúto Poľsku teojkombinaciu ale športoví mi nevyhovoval a musela som meniť a keďže ako prvorodička som kupovala čo sa mi páčilo tak som menila viac krát šporťak tak pri druhom som radšej kúpila taky šporťak ktoey mi bide vyhovovať aspon do roka a pol dokúpila na konštrukciu vaničku a vajco ... Potom vymením za niečo ľahšie a spratnejšie 🙂
@andrejqqqa co ti nevyhovovalo na tom sportovom z tej polskej 3-kombinacie? Vsimla som si ze vela bab tieto polske kociky predava presne v momente ked sa prechadza na sportovu cast...tak preto sa pytam co na tych kocikoch nie je dobre ;)
ja musim tiež tahat kociar asi siestimi schodmi a mam baby merc ale nie retro podvozok...som snim spokojna dali sme zan necelych 400 evro zachvilu nam z neho vyrastie mala ...na leto si kupim golfak budu dam prerabat vytah...dam na pleco a zideme s tretieho poschodia peso a bez namahy
My máme kočík Steggi lux retro a neviem si ho vynachváliť..do hocijakého terénu s ním môžeš 🙂 akurát je väčší, tak na to si treba dať pozor 😉
http://www.aladdin.sk/hlboke-kociky/steggi-koci...
@nelinka37 tam je nedomyslena tá športová časť napríklad keď som ju dala do ľahu tak látka nepriliehala pekne a fukalo jej na hlavičku tak isto sa u nich nedá predĺžiť strieška a to je pre mňa základ lebo ak fúka tak na mojej šport. časti ju viem dať ku madlu aj pololahu a dieťa neprefukne. .. a tie plošné sú tie športové časti také neforemne tie striešky také splasnute
@prhlavka vyzera to na baby merc..za mna total neprakticky podvozok...ta vaha tam bude vies si predstavit kocikovat toto plus dieta a nakup a ako sportak kde potrebujes byt riadne mobilna a nechavat kocik pod schodami...rozluc sa s nim...nejde o susedov ale hoc kto si to odsledujes a je po nom kamoska tak byva tretie bez vytahu je to o drzku kocik ma sice v kocikarni ake tahat sa hore dolu s babom vecami riadna makacka...skus kociky jane camarelobatd kde sa vpratas som vsetkym vsudy do 10kg...lebo v takej retro cerzii sa pod 15 aviac nedostanes a to he este len kocik...
Skus pozriet ci nieje znacky Kajtex
Jeennyv@ je to na figu, že tam fakt nie je ani kočikáreň, bola som aj v obchode s detskými kočíkmi, mali tam hádam 100 kusov a z toho mi ukázala dva, ktoré mali ľahkú korbu, ale aj pri tej ľahkej si neviem predstaviť + váha bábätka, ako to budem vláčiť trojo schodmi. ☹
normálne som z toho nešťastná, každý deň skladanie a nosenie do bytu neprichádza do úvahy. Pozriem kočík značky ktorú si mi poradila, mne sa tie retro verzie páčia hlavne preto, že sa dajú hojdať, netuším či aj nejaká športová verzia s odľahčenou konštrukciou pruží. Aj to ma štve, že všade čo pozriem, len samé kombinácie a z toho skoro nikto nepoužíva športovú časť, lebo zistí, že je na prd.
sykorkauhliarka@ pozriem aj túto tvoju verziu, keby som ťa mohla poprosiť o nejaké tvoje postrehy ohľadne kočíka, napr. aká je s ním manipulácia, ako sa ti skladá, ako sa vojde do kufra, aká je korba, či nie je veľmi ťažká.
@jeennyv ,@sykorkauhliarka, prepáčte, ako som sa pozabudla, ako Vás baby konkrétne osloviť
ja mam tento kociarik...manipuluje sa s nim velmi dobre (aj kamaratka chvalila co ma britax ) koliecka velmi lahko menia smer ..ked potrebujes mozes ho riadit aj jednou rukou...sklada sa tiez jednoducho mozes na neho dat aj vajko..do kufra sa super zmesti..ale po schodoch je to velka makacka plus dieta ktore ma uz 10 kg :D...mame 6 schodov ale vzdy nadavam asi by bolo fajn ako napisala kakajkova aby si to nemusela vlacit ale potom by si si musela vo vchode nejak dobre zabezpecit kociar lebo naozaj sa kradnu...alebo potom ma napada ze by si mala nosic alebo satku..tam dat babo kociar bude hned lahsi. alebo sa vykasli na kociar a tak chodievajte von v satke...podstatny je ten cerstvy vzduch
a este som chcela napisat ze mne ta sportova cast vcelku vyhovuje jedine co mi vadi ze na velke dieta naobliekane su popruhy celkom kratke..na jar ked bude moja Mati zase o cosi vacsia sklopim opierku na nohy a dole pri kolesach je taka umela opierka...co sa mi zda super niektore kociariky to nemaju a inac ho budem menit len preto ze z neho vyrastie. .na leto a dovolenku si kupim golfak ..lahky spratny...napr moja sestra menila takuto trojkombinaciu hlavne preto ze sa jej to nepacilo ako v tom dieta vyzera....su vseliake rozmarne dovody :D
@prhlavka kamoska ma presne ten co pridala @sykorkauhliarka chodim aj ja kocikovat ako da sa aj jednou rukou aj fajne ide do auta ale ako pises hore dole skladanie je o nervy a podpise sa to na kociku inak ten co si pridala v uvode ty je najskor baby merc zipy pozri na nete ale ta vaha co som pozera je 15 ako hlboky a 14 ako sportovy cize aspon pre mna je to dost..
baby merc style
@prhlavka vyzerá to ako Camarello, alebo Baby Merc...