Prosim vas mamicky ktore mate casualplay adapterove aj bezadapterove verzie ked mam na sportaku na tej striebornej konstrukcii cierny obdlznikovy otvor v strede s takou striebornou tickou je to adapterova alebo bezadabterova verzia?dufam ze poradite,dakujem😒
Dakujem velmi pekne nevedela som sa toho dopatrat😉
@dominik1303 som rada, že som pomohla... ja som mala zhodou okolností pri prvom tú adaptérovú verziu... teraz mám bezadaptérový... tiež som to riešila pred rokom ;) ale tak ja som mala výhodu, že som ich mala obidva doma naraz, takže som vedela rozlíšiť ;)
Ten adaptérový nemal v konštrukcii taký ten otvor, čo popisuješ... tam sa musel "nastoknúť" adaptér a až na ten išla vanička, resp. vajíčko... v tejto bezadaptérovej verzii je už naklikávacia časť umiestnená na vaničke a vajíčku a vlastne to nastokneš do toho otvoru na konštrukcii...
A kde sa teda nastokuje ten adapter?
@dominik1303 priamo na konštrukciu... ak si dobre pamätám, na konštrukcii boli také plastové dieliky, do ktorých sa zasunul adaptér...
Ja to este pre istotu odfotim ak sa bude dat😉
@dominik1303 áno, je to tá novšia bezadaptérová verzia... pozeraj takúto vaničku.. tam je pekne vidieť ten naklikávací systém
Ahojte, chcem poprosiť o radu v tejto téme 🙂 a ak mám bezadaptérový kočík /adaptéri mimo v balení/ akú vaničku mám pozerať, nie som si istá či mi do toho adaptéru sadnú aj tieto novšie vajíčka, vaničky ... Ďakujem 🙂
@dominik1303 ahoj, v tomto prípade sa jedná o bezadaptérovú verziu ;)