Ahojte, neviem ako to popísať, ale potrebujem adaptér na vajíčko, autosedačku aj s kolesami, najlepšie asi univerzálnu lebo ja mám kočík a vajíčko Alu orlando a to sa nedá napojiť na konštrukciu. tak hľadám niečo, kam by som pripla to moje vajíčko, aby som všade nemusela ťahať prvé mesiace celý kočík, ale len kolieska a na to nastoknúť autosedačku - vajíčko....dá sa kúpiť univerzálne, alebo máte nejaké skúsenosti, prípadne predávate niektorá? ďakujem
@nefertiti7 Ahoj, prave som pozrela temu a zaujima ma ci si uz zohnala, tu kostrukciu na vajicko, alebo ci si objednavala s toho amazon ? 🙂
Ahojte, ja to zháňam už pár týždňov a žiadny úspech. Ak vie niekto kde sa to dá obj. alebo aspoň značku ,prosím vás dajte avízo. Ďakujem,Zuzana
@alyze nezohnala som nič ☹
jedna mamicka tu v bazariku predava, teda ak nechces nejaky novy, ja som pozerala cez ten amazon a celkom sa mi to aj pozdava, ale este som nikdy neobjednavala zo zahranicia, tak neviem a mna to teda zatial netlacii 😉 to len tak rozmyslam do buducnosti. Inak skoda, ze tu je toho tak malo, v zahranici je toho colkom dost, aj na ebay so pozerala a su, no gratulujem k babatku a vela stasticka a zdravicka 🙂
http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_i_0_26/181...