Abc Viper 4 verzus Salsa

popele
2. máj 2020

Ahojte viete mi prosím poradiť ktorí kočík je lepší ... Či salsa alebo Viper. Ďakujem

maruska1001
2. máj 2020

Máme salsu a som nesmierne spokojná 🙂🙂 najprv som chcela Viper ale mal oveľa ťažšiu konstrukciu a keďže aj dosť cestujeme tak som chcela lahko skladny kočík a salsa je top ❤️

evinka3007
2. máj 2020

Ja mam Viper a som s nim velmi spokojna, len teda ta konstrukcia je ozaj trosku tazsia ak by si vela cestovala, ale ja som s tym problem nemala.Ja mam celu trojkombinaciu a keby cakam druhe dietatko bez vahania idem do Viperu znova...jedine co sa mi nepacilo ze vo vanicke bolo dno strasne tvrde, ale to som vypchala dekou a maly bol jak na oblaciku 😊

popele
autor
3. máj 2020

@evinka3007 nevadí vám že neperuje ? A nieje ťažký do kopcov a tak ?

evinka3007
3. máj 2020

@popele ja som nechcela kocarik ktory peruje lebo potom si na to dieta zvykne a bude sa chce natrasat 😊 myslela som ze je tazky vahovo, ked ho poskladas a chces nalozit do auta ale aj to nie je podla mna taka hrozna vaha co by kazda zena nemohla zvladnut, len ked som bola napriklad v BA a behali sme po nakupnych centrach tak skladat neustale a davat do auta bolo narocne...inak vonku na prechadzke to ani necitit 😊 ale tak ja som s nim po kopcoch ani nechodila...

sasa2810
4. máj 2020

@popele dobry den ja mam abc design salsa celu trojkombinaciu a som velmi spokojna co sa tyka hlbokej vanicky uplna spokojnost najviac sa mi paci ze ma odpruzene kolesa a fakt nehrka je taky kvalitny aj vajicko je super ale sportova cast mi uz pride neprakticka lebo sa to sklada zvlast takze si kupujem zvlast len sportovy a tento predam. Inak super kocik fakt cize odporucam 🙂)))