baby,potrebujem nejake skusenosti s tymto kocikom,presne s tymto...a hlavne tie kolecka,ci su dobre,aj na sneh...a ten material,ci je ok,ked su neni nafukovacie...dakujem
obnovujem tenmu 🙂
najde sa niekto kto ma referencie na tento kocik?
No v obchode ma ohúril, poskúšali sme ho...verziu 2011, konkrétne: http://shop.babetkovo.sk/index.php/detske-kocik...
Nie je až taký ťažký (s vaničkou cez 13kg) , a je veľmi priestranný, veľký športiak aj vanička, kolieska sú síce iba pogumované ale vyzerajú dosť pevne aj na terén, sneh a pod. Myslím, že alternatíva pre tých, čo nie sú za nafukovacie no chcú, aby aj niečo zvládol (môj prípad).
Nevýhody
1. nie každému môže vyhovovať prenosná vanička bez striešky (strieška na kočíku je zo športiaka), no mne sa to zdalo praktické.
2. Trošku dizajnovo nie sú až aké pekné, majú dosť tmavé farby, no na predajni mali čokoláovohnedo+svetlotyrkysový odtieň magic a nám sa páčil. Majú ešte a béžovú a olivovú verziu, kto nie je za tmavé farby.
obnovujem temu.
najde sa niekto, kto ho ma?
som z KE, velmi rada by som si ho pozrela nazivo, ak ho ma niekto doma, alebo vie, v akej predajni ho najdem.
dakujem!
prosim...nikto nic? :(