Prosím jaky je v nich rozdil? A ktery by jste si radeji koupili. Chci aby byl prostorny hlavne teda sportovni cast. Stokke trailz nebo jane crosswalk jsou velmi maličké. Děkuji.
@veverka5889 Ak si dobre pamätám, tak brzda na salse je na boku a Viper ju ma na stred, čiže o ňu môžeš potencionálne zakopavat a myslím že bol aj o kúsok ťažší. Mame salsu, spokojnosť.
Urocte salsa !! Cuper ma hrozne maly košík oproti salse. Vopchala tak cely svoj život. Až som sa niekedy čudovala čo všetko sa tam zmestí.
@veverka5889 určite salsa! Ľahučký a priestranný, veľká vanička aj športová časť. Max spokojnosť
@veverka5889 Viper je ťažký, navyše Salsa má od ročníka 2022 super odvetrávanú vaničku aj s výhľadovým okienkom pre bábo
Viper je ťažsí o niečo, ale lavne má iný systém konštrukcie. Salsa má konštrukciu v tvare "Y" a skladá sa inak ako na Viper.
Salsa - "zlomíte"
Viper - "položíte" na kolieska.
Z pohľadu priestoru Viper ho zaberie viac, je menej praktický pri každodennom nakladaní do auta.
Zároveň Viper nie je odpružený, teda je tvrdý. Čo sa týka porovnania vaničiek sú úplne rovnaké a športové časti tiež.
Odporúčam video
@veverka5889 ja mám ABC design salsa 4 a nemenila by som. Oproti Viper 4 je podstatne väčší, hlavne dlhší. Dcéra je decembrova a veľmi rýchlo rástla do výšky,keby som mala menší kočík, už v apríli potrebujem nový 🤣.Momentálne používame aj športovú časť (dcéra má 90 CM a s prehľadom do neho vojde)